επικαιρότητα games

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το World of Warcraft: Battle for Azeroth

Από τις 14 Αυγούστου, οι φίλες και οι φίλοι του World of Warcraft θα έχουν να κάνουν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

Με την κυκλοφορία του πακέτου επέκτασης Battle for Azeroth, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τα μυθικά βασίλεια Zandalar (εκεί που βασιλεύουν τα τρολ της Θάλασσας) και Kul Tiras (πατρίδα της Jaina Proudmoore ), να αποκτήσουν νέους συμμάχους (Highmountain Tauren, Void Elves, Dark Iron Dwarves και λοιπών φυλών), να λεηλατήσουν τα νησιά της Μεγάλης Θάλασσας, να λάβουν μέρος σε μέχες μεγάλης κλίμακας χωρισμένοι σε ομάδες των είκοσι ατόμων, και να βελτιώσουν τον εξοπλισμό τους, χρησιμοποιώντας το ορυκτό Azerite. Εξερευνώντας καινούργια μπουντρούμια και παίρνοντας μέρος σε νέες αποστολές και raid, οι παίκτες θα μπορούν να φτάσουν τους χαρακτήρες του στο επίπεδο 120, παρακαλώ.

Εκτός της απλής έκδοσης , θα κυκλοφορήσει και η σπέσιαλ συλλεκτική, η οποία περιλαμβάνει πολλά καλούδια για τους μερακλήδες φίλους της σειράς. Στην Collector's Edition θα βρείτε: 

Βαρύ έμβλημα διπλής όψης, στο οποίο αποτυπώνεται το σύμβολο πίστης των Horde και Alliance, το βιβλίο Elegy και A Good War (διπλής όψης και αυτό) από τους Christie Golden και Robert Brooks, καθώς και κωδικό για να κατεβάσετε το soundtrack του παιχνιδιού, σε ψηφιακή μορφή.

Το World of Warcraft: Battle for Azeroth κυκλοφορεί στις 14 Αυγούστου, αποκλειστικά για PC.

 

 

κανένα σχόλιο συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις