επικαιρότητα games

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το God of War

O λατρεμένος μας Kratos, αυτός ο οξύθυμος φαλάκρας και μέγας εχθρός της Μυθολογίας, επιστρέφει στις οθόνες μας, αυτόν τον Απρίλιο. 

Όπως ανακοίνωσαν Sony και Santa Monica Studio, το God of War έρχεται αποκλειστικά στο PS4, στις 20 Απριλίου. Πέρα από την απλή, το νέο επεισόδιο της σειράς θα κυκλοφορήσει σε τρεις σπέσιαλ εκδόσεις: 

  • Για τους μερακλήδες υπάρχει η Collector's Edition, η οποία περιλαμβάνει το παιχνίδι, τους Kratos και Atreus σε ένα αγαλματάκι 9 ιντσών, γλυπτά με τη μορφή των αδερφών Huldra, μεταλλική θήκη, μία λιθογραφία και έναν υφασμάτινο χάρτη.  
  • Η Limited Edition περιλαμβάνει το παιχνίδι, μεταλλική θήκη και το artbook από την Dark Horse.
  • Τέλος, για αυτούς που δεν θέλου να γεμίζουν το ράφι τους με κουτιά και δισκάκια, υπάρχει η Digital Edition. Στην έκδοση αυτή θα βρούμε τον κωδικό για να κατεβάσουμε το God of War, ψηφιακό artbook, ψηφιακό κόμικ και αρκετά καλούδια για τον Kratos, όπως η Death's Vow Armour Set και η Exile's Guardian Shield.

To God of War κυκλοφορεί στις 20 Απριλίου, αποκλειστικά για το PS4.

Πηγή: Playstation Blog

 

4 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
blackpax
21:46 23.01.18 blackpax χωρίς τίτλο
σλουρπ...

pirederas
22:10 23.01.18 pirederas χωρίς τίτλο
Το περιμένω πώς και πώς, μακάρι το πάντρεμα του βρούτου Kratos με πινελιές από The Last of Us να βγει καλό. Μάλλον θα ξεκινήσω το GoW3 μέχρι να κυκλοφορήσει :)

blackpax
15:56 25.01.18 blackpax RE: χωρίς τίτλο
Να πω την αλήθεια μου ότι με ξενερώνει ελαφρώς η μούρη του νέου ήρωα και η εγκατάλειψη της ελληνικής μυθολογίας, αλλά όπως και να χει υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία για το τελικό παιχνίδι.

pirederas
16:57 25.01.18 pirederas RE: RE: χωρίς τίτλο
Μα, δεν έχει απομείνει ούτε μια στάλα ελληνικής μυθολογίας για να εγκαταλειφθεί από το God of War. Φρόντισε ο Kratos γι' αυτό στο GoW3 :)