επικαιρότητα games

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Dragon Ball FighterZ

Αυτόν τον Ιανουάριο, οι οθόνες μας θα γεμίσουν με τους αγαπημένους ήρωες που σχεδίασε ο Ακίρα Τοριγιάμα. Όπως ανακοίνωσαν Bandai Namco και Arc System Works, το Dragon Ball FighterZ καταφτάνει στις 26 Ιανουαρίου του 2018, στα PS4, Xbox One και PC. 

Το παραδοσιακό ξυλίκι από την Arc System, θα περιλαμβάνει ένα εκτενέστατο Story Mode, χωρισμένο σε τρία μεγάλα κεφάλαια. Super Warriors Arc για τους καλούς, Super Villains Arc για τους κακούς και Android Arc για τα ανδροειδή. 

Πέρα από την απλή, η Bandai Namco ανακοίνωσε τις εξής ψηφιακές εκδόσεις του παιχνιδιού:

  • H Dragon Ball FighterZ: FighterZ Edition περιλαμβάνει το παιχνίδι και το FighterZ Pass, το οποίο προσθέτει οκτώ μαχητές στο αρχικό ρόστερ  
  • H Dragon Ball FighterZ: Ultimate Edition περιλαμβάνει το παιχνίδι, το FighterZ Pass, σχολιασμό των αγώνων και μουσική από το κινούμενο σχέδιο.

Για τους μερακλήδες υπάρχει και η συλλεκτική έκδοση του Dragon Ball FighterZ, η οποία θα περιλαμβάνει το παιχνίδι σε δισκάκι, σπέσιαλ συσκευασία, μεταλλικό κουτί, κάρτες και τον Goku σε αγαλματίδιο  

Οι φίλοι που θα προ-παραγγείλουν την ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού, θα ξεκλειδώσουν από νωρίς τους SSGSS Goku και Vegeta. Τέλος, οι κάτοχοι PS4 και Xbox One που θα προ-παραγγείλουν το FighterZ, θα αποκτήσουν πρόσβαση στην beta του παιχνιδιού, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιανουάριο. 

Για τα υπόλοιπα, ραντεβού στις 26 Ιανουαρίου του 2018, στο Dragon Ball FighterZ.

 

 

κανένα σχόλιο συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις