επικαιρότητα games

Η THQ Nordic απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς Carmageddon

H THQ Nordic έχει πάρει φόρα και συνεχίζει να αγοράζει ό,τι κινείται - κυριολεκτικά. Αυτή τη φορά, η αυστριακή εταιρεία απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς Carmageddon από την Stainless Games.

Η σειρά Carmageddon ξεκίνησε το μακρινό 1997, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται ουκ ολίγες φορές πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων των ελληνικών καναλιών. Το 2015 κυκλοφόρησε το Carmageddon: Reincarnation για PC, ενώ το 2016 έφτασε και στις κονσόλες, με το όνομα Carmageddon: Max Damage.

Πηγή: Gematsu

5 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
pirederas
11:33 04.12.18 pirederas χωρίς τίτλο
Πολύ χρήμα για πέταμα έχουν εκεί στην THQ Nordic απ' ό,τι φαίνεται. Έχουν αγοράσει και τα δικαιώματα των TimeSplitters, Kingdoms of Amalur: Reckoning, Alone in the Dark, και Darksiders μεταξύ άλλων.

agrimi78
13:51 04.12.18 agrimi78 RE: χωρίς τίτλο
Έξυπνες κινήσεις κάνουν. Αν διαβασεις έχουν ανεβάσει τα έσοδα τους κατακόρυφα και χτίζουν εναν τεράστιο κατάλογο IP.

Υπάρχει πολύ "ψωμί" με ports παλαιών τίτλων σε switch, mobile, ps4-xbox κτλπ

http://www.pushsquare.com/news/2018/11/thq_nordic_reports_dramatic_increase_in_earnings_thanks_to_series_of_studio_acquisitions

Dismiss
15:24 04.12.18 Dismiss RE: RE: χωρίς τίτλο
Κοίτα, από το να φτιάξουν νέα IP από την αρχή, με αμφίβολα αποτελέσματα, αγοράζουν ό,τι παρατήθηκε και πήρε αξιοπρεπείς κριτικές ή έχει ένα κάποιο κοινό. Δεν είναι κακή κίνηση. Τώρα, αν θα κάνουν κάτι με ΟΛΑ αυτά, δεν είμαι τόσο σίγουρος.

TxCForever
17:36 04.12.18 TxCForever RE: χωρίς τίτλο
Αγοράζουν franchise γνωστά μεν ξεχασμένα δε για μάλλον πενταροδεκάρες. Μια χαρά τα πάνε άντε να δούμε και μια εταιρεία που επιτέλους να βλέπει τα παιχνίδια ως παιχνίδια και όχι ως υπηρεσίες.

pirederas
17:58 04.12.18 pirederas χωρίς τίτλο
Σίγουρα τα έχουν αγοράσει όλα αυτά για ψίχουλα (αν μπορεί κανείς να πει το 1.000.000 δολάρια/ευρώ ψίχουλα). Από την άλλη, ακόμα και το Timesplitters που το ζητάνε κάποιοι εδώ και χρόνια, είναι αμφίβολο αν υπάρχει ακόμα το κοινό που υπήρχε κάποτε (εδώ εξαφανίστηκαν το Quake και το Unreal Tournament). Το Darksiders ήθελα να συνεχίσει αλλά φαίνεται ότι τα κάνανε μούτι με το τρίτο παιχνίδι. Ένα καλοφτιαγμένο καινούριο παιχνίδι Alone in the Dark πιστεύω θα μπορούσε να κάνει θραύση στο κοινό του survival horror. Για το Carmageddon δύσκολα.