επικαιρότητα games

H Microsoft σχεδιάζει τη συνδρομητική υπηρεσία Xbox All Access

H Microsoft σχεδιάζει το Xbox All Access, μία νέα συνδρομητική υπηρεσία, η οποία θα συνδυάζει τις υπηρεσίες Xbox Live και Xbox Game Pass.

Στο πακέτο της μηνιαίας συνδρομής, συμπεριλαμβάνεται και μία κονσόλα Xbox One (είτε το One X, είτε το One S). Η αμερικάνικη εταιρεία σκοπεύει να προωθήσει το πακέτο συνδρομής για 24 μήνες (κονσόλα και All Access), στην τιμή των 34,99 δολαρίων το μήνα. Αρχικά, η υπηρεσία Xbox All Access θα γίνει διαθέσιμη στην αγορά των Η.Π.Α. και αν η πορεία της κριθεί επιτυχημένη, θα τη δούμε και από τα μέρη μας τα ευρωπαϊκά.

Τέλος, μέσα στον Οκτώβριο, λίγο μετά το λανσάρισμα του Forza Horizon 4, πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο περιφερειακό για το Xbox One, με την κωδική ονομασία "Washburn", το οποίο θα κοστίζει 149 δολάρια. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα μάθουμε περισσότερα γι' αυτό. Μέχρι τότε, υπομονή.  

Πηγή: The Verge

2 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
Tim
06:30 24.08.18 Tim χωρίς τίτλο
35 δολλάρια το μήνα; Α παπαπαπα είναι πολλά τα λεφτά Άρη!

Dismiss
10:36 24.08.18 Dismiss RE: χωρίς τίτλο
Αξίζει τον κόπο μόνο αν σε ενδιαφέρει να πάρεις 2 χρόνια Games Pass. Gold θα είχες ούτως ή άλλως, υπολογίζω, άρα με όλα αυτά το πακέτο σού έρχεται κάπου 70 δολ. φθηνότερα, σε 24 δόσεις, χωρίς κανένα επιτόκιο. Αλλά δύσκολα μεταφέρεται αυτό το μοντέλο subsidy εκτός ΗΠΑ.