επικαιρότητα games

Η Konami παρουσιάζει το Pro Evolution Soccer 2019

H αρμόδια αρχή (Konami) ανακοίνωσε ότι η νέα ποδοσφαιρική σεζόν (Pro Evolution Soccer 2019) θα ξεκινήσει στις 30 Αυγούστου. 

Τούτη τη φορά, το δημοφιλές ποδοσφαιράκι της ιαπωνικής εταιρείας, επιστρέφει με ένα κάρο βελτιώσεις. Οι μπαλαδόροι θα εκτελούν νέες θεαματικές ντρίπλες, θα δίνουν πάσες ακριβείας στα τυφλά, ενώ, όταν θα κουράζονται θα το δείχνουν μπας και τους αφήσουμε στον πάγκο. Το τόπι και τα δίχτυα της εστίας θα παρουσιάζουν βελτιωμένη συμπεριφορά (θα αντιδρούν όπως πρέπει και θα είναι καλά παιδιά) και το myClub θα προσφέρει πλούσιο περιεχόμενο.   

Ο κύριος Κουτίνιο θα κοσμεί το εξώφυλλο της απλής έκδοσης και ο γερο-Μπέκαμ, το αντίστοιχο της ψηφιακής Legend Edition.  

To PES 2019 κυκλοφορεί στις 30 Αυγούστου, για PS4, Xbox One και PC. 

Πηγή: Eurogamer 

 

11 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
Dismiss
09:32 10.05.18 Dismiss Όλο και πιο νωρίς πάνε αυτά για να προλάβουν τον ανταγωνισμό...
...στο τέλος θα βλέπουμε το PES της επόμενης χρονιάς κάπου τον Φεβρουάριο της προηγούμενης

TxCForever
11:03 10.05.18 TxCForever RE: Όλο και πιο νωρίς πάνε αυτά για να προλάβουν τον ανταγωνισμό
Με τα περσινά ρόστερ και τα updates να έρχονται μέσα στον Οκτώβρη.

blackpax
11:41 10.05.18 blackpax RE: RE: Όλο και πιο νωρίς πάνε αυτά για να προλάβουν τον ανταγων
καλύτερα να βγαίνουν κάθε Γενάρη ώστε να ανταποκρίνονται στο νούμερο του τίτλου :-) . Τα ροστερ λύνονται με update

TxCForever
12:25 10.05.18 TxCForever RE: RE: RE: Όλο και πιο νωρίς πάνε αυτά για να προλάβουν τον αντ
Ναι όμως σε αντίθεση με την ΕΑ που τα updates στα ρόστερ είναι σχεδόν real-time στην Konami χρειάζονται 1-2 μήνες. Θυμάμαι στο PES 2016 (ή 17 δεν θυμάμαι σίγουρα) παίζαμε με παίκτες που είχαν φύγει όχι το καλοκαίρι αλλά από τον προηγούμενοΓεννάρη.

blackpax
13:45 10.05.18 blackpax RE: RE: RE: RE: Όλο και πιο νωρίς πάνε αυτά για να προλάβουν τον
ναι είναι αργοκίνητη αυτό ισχύει. Ιαπωνική γαρ...

blackpax
11:43 10.05.18 blackpax χωρίς τίτλο
βέβαια ακούγεται εντελώς αντιεμπορικό, και μάλλον είναι...

pirederas
13:54 10.05.18 pirederas χωρίς τίτλο
Ίσως να είμαι αιρετικός, αλλά πραγματικά απορώ γιατί η Konami ακόμα το παλεύει με το Pro έτσι όπως τα κάνει. Ακόμα και το FIFA της ΕΑ (που εν πολλοίς έχει μείνει κάπως στάσιμο) πιο πολλές προσθήκες και βελτιώσεις έχει κάθε χρόνο.

TxCForever
19:13 10.05.18 TxCForever RE: χωρίς τίτλο
Υπάρχει ακόμη αρκετός κόσμος που ακόμη το υποστηρίζει φανατικά μόνο για το gameplay. Τουλάχιστον από το λίγο που ασχολούμαι πλέον δεν έχει εκείνο το τελείως random που μαστίζει το FIFA από τις εποχές του 13.

pirederas
20:56 10.05.18 pirederas RE: RE: χωρίς τίτλο
Για ποιό gameplay δηλαδή το αγοράζουν φανατικά; Το Pro έτσι όπως είναι εδώ και ~10 χρόνια είναι μια πιο αργή και ανιαρή παραλλαγή του FIFA. Να πω ότι μιλάγαμε για τα παλιά Pro, να πω ΟΚ.

Το random που λες για το FIFA οφείλεται στα physics που έχουν βάλει και είναι καλό για ποδοσφαιράκι, τουλάχιστον στην θεωρία. Δεν νοείται στο ποδόσφαιρο (ένα άθλημα που βασίζεται στην ελευθερία κινήσεων) να κάνεις την ίδια συγκεκριμένη κίνηση (π.χ. κούρσα από το πλάι και σέντρα στο πέναλτυ για κεφαλιά) και να βάζεις πάντα γκολ λες και πρόκειται για exploit. Το σωστό είναι αν κάνεις την ίδια κίνηση, κάποιες φορές να πετυχαίνει και άλλες όχι.

blackpax
22:23 10.05.18 blackpax RE: RE: RE: χωρίς τίτλο
Το πρόβλημα της κοναμι είναι ότι ποτέ δεν κατάφερε να κάνει σωστά τη μετάβαση απ το πσ2 στο πσ3. Εκεί το' χασε, δεν ξέρω γιατί, με αποτέλεσμα τα υπόλοιπα να έρχονται ως αλυσιδωτή αντίδραση. Και το πρώτο Προ στο πσ2 θυμάμαι είχε τα θεματάκια του, αλλά βρήκε πατήματα γρήγορα και έβγαλε αριστουργήματα σε αυτήν την κονσόλα!
Μετά στο πσ3 έκανε την ίδια μουδιασμένη αρχή αλλά δεν κατάφερε ποτέ να το στρώσει. Έφτιαξε ένα παιχνίδι με καλό gameplay, όχι όμως εξαιρετικό. Και νομίζω ότι φταίει η νοοτροπία των Ιαπώνων. Αργά βήματα, τσούκου τσούκου, και εμμονή στο να διορθώνουν προβλήματα που οι ίδιοι θεωρούν ως προβήματα και όχι με μάτι περισκόπιο να βλέπουν λίγο γύρω. To fifa δεν συνάντησε πουθενά σοβαρή αντιπολίτευση και έγινε εύκολα -και δίκαια- το καλύτερο ποδοσφαιράκι όλων των εποχών [για μένα].
Πάντως κάθε χρόνο τρέφω την κρυφή ελπίδα μήπως επιτέλους η Κοναμι επιστρέψει με ένα δυνατό σε όλα του Προ. Πέρυσι κάτι έκανε, αλλά μερικά σημεία, μικρά μεν, ήταν τόσο σπαστικά στο χειρισμό που δεν με άφησαν να το χαρώ. Και φέτος τρέφω ελπίδες, με το που δω πλήρη και απολαυστικό χειρισμό, είμαι ΑΝΕΤΑ έτοιμος να κόψω το Φιφα με μαχαίρι.

TxCForever
07:48 11.05.18 TxCForever RE: RE: RE: RE: χωρίς τίτλο
Για να αποκτήσει ξανά γερό μερίδιο το PES μόνο μάλλον από γερή γκάφα της ΕΑ θα το καταφέρει. Γιατί όσο και αν γκρινιάζουν μερικοί για το gameplay του FIFA δεν υπάρχει τόσο μεγάλη ψαλίδα ώστε ο κόσμος να αφήσει τα άπειρα licenses, τα ποικίλα game modes, το Ultimate Team, τις πολύ καλές online δομές, για να επιστρέψει στο γυμνό και άγονο τοπίο του PES.