επικαιρότητα games

Η Bethesda παρουσιάζει το DOOM Eternal

Η Bethesda παρουσιάζει το DOOM Eternal και υπόσχεται ότι οι δαίμονες θα δεινοπαθήσουν από τα χεράκια του πρασινοφορεμένου Πεζοναύτη.

Πέρα από τα γνωστά όπλα, σ' αυτό το επεισόδιο, ο Πεζοναύτης θα φέρει  -  ως άλλος Predator - ένα κανονάκι ώμου που ξερνάει φωτιά, πτυσσόμενα νύχια (δεν μπορεί, στα νιάτα του ο Πεζοναύτης πρέπει να έβλεπε πολύ Predator) και μία σούπερ καραμπίνα που εκτοξεύει έναν τεράστιο μεταλλικό γάντζο, για να φέρνει πιο κοντά τον προστάτη της Ανθρωπότητας με τους μοχθηρούς δαίμονες.

Τέλος, το DOOM Eternal θα δίνει τη δυνατότητα να εισβάλλουμε στο παιχνίδι των άλλων, όπως και το ανάποδο, δηλαδή παίκτες από κάθε γωνιά του κόσμου θα μπορούν να εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της κεντρικής καμπάνιας, όπως συμβαίνει στη σειρά Dark Souls.

To DOOM Eternal θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019, για PS4, Xbox One, Switch και PC. 

Πηγή: Eurogamer

 

3 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
pirederas
14:05 16.08.18 pirederas χωρίς τίτλο
Το Doom 2016 το προσπέρασα. Το Doom Eternal όμως μου κέντρισε το ενδιαφέρον, δείχνει να είναι πιο γεμάτο και ολοκληρωμένο παιχνίδι. Τα invasions τύπου dark souls δεν ξέρω αν θα έχουν πέραση.

TxCForever
12:19 17.08.18 TxCForever RE: χωρίς τίτλο
Λάθος σου για το Doom. Εξαιρετικό σε όλους τους τομείς. Το μόνο αρνητικό που του βάζω είναι πως σε αναγκάζει να εκτελείς συνεχώς τους εχθρούς σου για να αναπληρώνεις την ενέργειά σου και αυτό καταντάει κουραστικό μετά από κάποιο σημείο.

pirederas
13:53 17.08.18 pirederas RE: RE: χωρίς τίτλο
Όντως. Το να κάνεις συνέχεια executions κάθε 5 sec είναι κουραστικό. Θα έπρεπε να το περιορίσουν να μπορεί να γίνεται σε μόνο 1-2 εχθρούς σε κάθε αρένα. Το Wolfenstein: The New Order δεν είχε τέτοια, παρ' ότι κι αυτό δεν είχε auto health regeneration. Αλλά επειδή το Doom είναι περισσότερο run n' gun μάλλον θα έπρεπε να σκεφτούν να βάλουν auto health regeneration. Ή να σου δίνει αυτομάτως 5 HP ή armor με κάθε kill.