επικαιρότητα games

Η Bayonetta έφτασε στο Steam

Η Bayonetta, η μάγισσα με τα ζωντανά μαλλιά και το γλειφιτζούρι στο στόμα, κατέφτασε στο Steam και είναι πλέον διαθέσιμη σε όλα τα PC του κόσμου. To πνευματικό τέκνο του Χιντέκι Καμίγια (Resident Evil 2, Devil May Cry, Okami, Viewtiful Joe και Wonderful 101), κυκλοφόρησε το 2009 για PS3 και Xbox One, ενώ το 2014 το απολαύσαμε στο Wii U, παρέα με το Bayonetta 2.

Η κομπιοτερίστικη έκδοση του Bayonetta θα υποστηρίζει ανάλυση στα 4Κ και όσοι φίλοι αγοράσουν το παιχνίδι των SEGA και Platinum Games, μέχρι τις 25 Απριλίου, θα αποκτήσουν την έκδοση Digital Deluxe, χωρίς επιπλέον κόστος. H DD περιλαμβάνει πέντε μουσικά κομμάτια από το soundtrack του παιχνιδιού και ένα ψηφιακό artbook.

Την έκδοση του Bayonetta για το Steam, θα την βρείτε εδώ

Πηγή: Eurogamer

 

 

2 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
paokman
17:49 12.04.17 paokman Ωραίο!
Ωραίο παιχνίδι, το έχω ολοκληρώσει στο WiiU. Βέβαια, οι διθύραμβοι που γράφθηκαν γι' αυτό ήταν λίγο υπερβολικοί. Σε όσους αρέσει το είδος, αγοράστε το με κλειστά μάτια!

Shinobi
00:12 19.04.17 Shinobi RE: Ωραίο!
Ας σκεφτούμε, όμως, ότι δεν είναι και μικρό πράγμα για μία ομάδα να επαναλάβει μια επιτυχία και ταυτόχρονα να ξεπεράσει το πρωτότυπο παιχνίδι που η ίδια δημιούργησε πριν από χρόνια. Αυτό έγινε με τα Bayonetta και Devil May Cry.