επικαιρότητα games

GC 2018: Καθυστερεί το Bloodstained: Ritual of the Night

Η 505 Games ανακοίνωσε ότι το Bloodstained: Ritual of the Night, ο πνευματικός διάδοχος των Castlevania από τον δημιουργό του Castlevania: Symphony of the Night, τον κύριο Koji "IGA" Igarashi, θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 και όχι φέτος. 

Σύμφωνα με τον Ιάπωνα δημιουργό, η μετάθεση κυκλοφορίας του παιχνιδιού είναι απαραίτητη ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα του τελικού προϊόντος, ενώ, η έκδοση του Bloodstained για το PS Vita, ακυρώνεται. Ο λόγος της ακύρωσης είναι προφανής και σχετίζεται με την απόφαση της Sony να σταματήσει την παραγωγή της φορητής της παιχνιδομηχανής. 

Με βάση τα νέα δεδομένα, το Bloodstained: Ritual of the Night θα κυκλοφορήσει εντός του επόμενου έτους, για PS4, Xbox One, Switch και PC. 

Πηγή: VGChartz 

 

4 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
paokman
09:04 21.08.18 paokman ...
Κρίμα... Καταλαβαίνω την καθυστέρηση, αλλά την ακύρωση της κυκλοφορίας σε Vita, όπως και σε WiiU νωρίτερα, όχι, καθώς άνθρωποι πλήρωσαν για να δουν το εν λόγω εγχείρημα σε αυτές τις κονσόλες.

pirederas
12:02 21.08.18 pirederas Για να κλάψουμε το PS Vita όλοι μαζί
As for the cancelled Vita version, Igarashi explains that this is no longer feasible "due to Sony's plans to discontinue the Vita console, ending production of physical copies and stopping certain online store support features". Backers that ordered the Vita version can either choose another platform to receive the game on or request a refund.

http://www.eurogamer.net/articles/2018-08-21-castlevania-spiritual-successor-bloodstained-ritual-of-the-night-delayed-into-2019

Δεν καταλαβαίνω όμως αυτή την απόφαση, αφού παιχνίδια για το PS Vita εξακολουθούν να βγαίνουν ακόμα και σήμερα.

Dismiss
12:22 21.08.18 Dismiss RE: Για να κλάψουμε το PS Vita όλοι μαζί
Ε, το ίδιο κάνανε και για το WiiU. Όπως λέει και ο paokman, από τη στιγμή που είναι crowdfunded, κακώς κόβουνε εκδόσεις. Από την άλλη, δεν είναι παράξενο μια μικρή εταιρεία να προσπαθεί να απαλλαγεί από τις πιο δύσκολες υποχρεώσεις της.

pirederas
12:33 21.08.18 pirederas RE: RE: Για να κλάψουμε το PS Vita όλοι μαζί
Εγώ κατανοώ να κόψουν εκδόσεις από ούτως ή άλλως νεκρές κονσόλες σαν το WiiU και το Vita, αλλά το Vita ξέρω ότι είναι ακόμα ενεργό σε κάποιο μικρό βαθμό. Μπορεί βέβαια να υπάρχουν και τεχνικοί περιορισμοί, τύπου στο Vita δεν έπιαναν 60 fps ή κάτι τέτοιο. Τέσπα, οι κάτοχοι Vita μάλλον θα το πάρουν σε κάνα Switch παρά στο PS4.