επικαιρότητα games

gamescom 2017: η παρουσία της Microsoft

Κυρίες, κύριοι, καλή Gamescom να έχουμε. Η δημοφιλής έκθεση βιντεοπαιχνιδιών που πραγματοποιείται επί ευρωπαϊκού εδάφους ξεκίνησε με την παρουσίαση της Microsoft. Η αμερικάνικη εταιρεία παρουσίασε μερικά από τα παιχνίδια που θα δούμε τους προσεχείς μήνες και τα οποία θα δείχνουν ακόμα πιο όμορφα στο Xbox One X, την Πιο Ισχυρή Κονσόλα του Κόσμου!

  • To Assassin's Creed Origins κυκλοφορεί στις 27 Οκτωβρίου και η Ubisoft παρουσίασε το νέο τρέιλερ του παιχνιδιού, υπό τη συνοδεία άκυρης επιλογής μουσικής. Το βίντεο, εμφανίζονται γνωστές ιστορικές φυσιογνωμίες, όπως ο Ιούλιος Καίσαρας και η Κλεοπάτρα. Αμέ!
  • Το PlayerUnknown's Battleground της Blue Hole, ερχεται στο Xbox, μέσα στο 2017. Την έκδοση του τίτλου έχει αναλάβει η Microsoft.
  • Από το επόμενο καλοκαίρι, θα μπορούμε να φτιάξουμε το τέλειο Παρκο Δεινοσαύρων, με τη βοήθεια του Jurassic World Evolution, αποφεύγοντας, φυσικά, να επαναλάβουμε τα σχεδιαστικά και κατασκευαστικά λάθη των Πάρκων από τις κινηματογραφικές ταινίες.
  • Στις 29 του Αυγούστου, κυκλοφορεί το ReCore: Definitive Edition, για Xbox και PC. Η ενισχυμένη έκδοση, πέρα από το βασικό παιχνίδι, περιλαμβάνει την ολόφρεσκη περιπέτεια με το όνομα Eye of Obsidian. Όσοι έχουν το αρχικό παιχνίδι, θα λάβουν την αναβάθμισμένη έκδοση, δωρεάν. 
  • Το παιχνίδι στρατηγικής Rise of Nations, έρχεται στα Win10 και θα υποστηρίζει cross-play με την έκδοση για το Steam. 
  • To Forza Motorsport 7, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τα πανέμορφα γραφικά του. Πέρα από τους κλασικούς αγώνες με σούπερ αυτοκίνητα, θα περιλαμβάνει και αγώνες με αγωνιστικά... φορτηγά! Κυκλοφορεί στις 3 Οκτωβρίου.
  • Το World of Tanks έρχεται στο Xbox, στις 22 Αυγούστου, σε ανάλυση 4Κ, μαζί με το War Stories, την κεντρική καμπάνια του παιχνιδιού.
  • Στις 29 Σεπτεμβρίου, έρχεται Cuphead, το χαριτωμένο σουτεράκι που θυμίζει κινούμενο σχέδιο από τη δεκαετία του 1930. Παρά τον ζόρικο χαρακτήρα του, η ομάδα ανάπτυξης αποφάσισε να προσθέσει ορισμένα χαρακτηριστικά που θα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Άπειρες ζωές, σύστημα αποθήκευσης της προόδου μας, καθώς και τη δυνατότητα να επαναφέρουμε στη ζωή τον συμπάικτη μας, στο co-op mode του παιχνιδιού.   
  • Η Paradox μας καλεί να δημιουργήσουμε τη δική μας αποικία στον πλανήτη Άρη. Το Surviving Mars αναμένεται εντός του επόμενου έτους.

 

 

 

 

 

 

κανένα σχόλιο συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις