επικαιρότητα
games
Αργεί ακόμα το Final Fantasy X σε PS3 και PS Vita
14:02 Δευτέρα 02 ΙΑΝ 2012Ο Yoshinori Kitase, παραγωγός της Square Enix, παραχώρησε συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό Μ! Games, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για την πρόοδο του Final Fantasy X, του remaster remake για το PS3 και το PS Vita του ομώνυμου τίτλου που είχε κυκλοφορήσει το 2001 στο PS2. Ο Kitase αποκάλυψε πως το παιχνίδι θα είναι της ίδιας, υψηλής ποιότητας με τον πρώτο τίτλο ενώ ο ίδιος θα επιβλέπει την όλη παραγωγή –ήταν άλλωστε ο παραγωγός του αρχικού Final Fantasy X. Όπως πάντως ξεκαθάρισε ο Kitase, το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια ανάπτυξής του και υπάρχει μπόλικος δρόμος ακόμα, κάτι που στέλνει την περίοδο κυκλοφορίας του στην καλύτερη περίπτωση προς το τέλος του 2012.
-
-
16:40 02.01.12 Shinobi RE: Για ποιο λόγοΓια τον ίδιο λόγο που η Konami έχει πέσει με τα μούτρα στα "HD Remake" : γιατί οτιδήποτε άλλο απαιτεί έμπνευση προσπάθεια... -
17:10 02.01.12 TxCForever RE: RE: Για ποιο λόγοΑφού στέρεψαν από ιδέες (ή ταλέντο διαλέξτε και πάρτε), θα μπορούσαν τουλάχιστον να μας δώσουν ένα remake του 7. Όχι όμως να μας λένε ότι μία HD επανακυκλοφορία του 10 θέλει τόσο πολύ χρόνο για να γίνει.
Εδώ είδαμε πακέτα πολλών τίτλων (όπως το Prince of Persia ή το Sly) να κυκλοφορούν μερικούς μόλις μήνες μετά την ανακοίνωσή τους και η Square Enix χρειάζεται τόσο καιρό για ένα μόνο παιχνίδι; Να πιστέψω ότι έχουν σκοπό να μας προσφέρουν ένα πραγματικό remake τύπου Halo CE Anniversary;




γίνε μέλος για να σχολιάσεις