επικαιρότητα games

Επιπλέον περιεχόμενο για το Assassin's Creed Odyssey

Μπορεί το Assassin's Creed Odyssey να είναι το μεγαλύτερο και πλουσιότερο παιχνίδι της σειράς, όσον αφορά τη διάρκεια και το περιεχόμενο, ωστόσο, η καλή μας η Ubisoft σκοπεύει να το υποστηρίξει με επιπλέον περιεχόμενο και μετά την κυκλοφορία του, στις 5 Οκτωβρίου.  

Για αρχή, το Season Pass του Odessey θα περιλαμβάνει τα επεισόδια Legacy of the First Blade και The Fate of Atlantis. To Legacy είναι αφιερωμένο στoν άνθρωπο που φόρεσε πρώτος την Λεπίδα των Ασασίνων και θα κυκλοφορήσει μέσα στον Δεκέμβριο του 2018. Το δεύτερο επεισόδιο θα μας ταξιδέψει τον κόσμο της Χαμένης Ατλαντίδας και θα το δούμε την άνοιξη του 2019. Τον Μάρτιο του 2019 οι κάτοχοι του Season Pass θα μπορούν να απολαύσουν το Assassin's Creed III Remastered, μαζί με όλα του τα DLC (The Benedict Arnold Missions, Hidden Secrets Pack και Tyranny of King George) και το Assassin's Creed Liberation Remastered.

Μετά το λανσάρισμα του παιχνιδιού θα γίνουν διαθέσιμες - χωρίς χρέωση - νέες αποστολές (The Lost Tales of Greece), το εκπαιδευτικό Discovery Tour (για να εξερευνήσουμε την ψηφιακή Αρχαία Ελλάδα, δίχως το άγχος των αποστολών), νέες δοκιμασίες κάθε εβδομάδα, καθώς και την επιλογή παιχνιδιού New Game Plus.

To Assassin's Creed Odyssey κυκλοφορεί στις 5 Οκτωβρίου, για PS4, Xbox One και PC. Οι κάτοχοι των εκδόσεων Gold, Collectors και Ultimate, θα μπορούν να το απολαύσουν νωρίτερα, στις 2 Οκτωβρίου.

  

κανένα σχόλιο συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις