επικαιρότητα games

Έντεκα λεπτά από το demo του Yakuza 6...

O δημιουργός της σειράς Yakuza και άρχοντας του σολάριουμ, Τοσιχίρο Ναγκόσι, είχε την καλοσύνη να μας δώσει μια γεύση από τη δοκιμαστική έκδοση του Yakuza 6, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε όσους φίλους ζουν στην Ιαπωνία και αγοράσουν το Yakuza Kiwami

Μαζεύτηκαν πολλά Yakuza, ε; Για να μην μπερδεύεστε, το Kiwami αποτελεί το ριμέικ του αρχικού παιχνιδιού που κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, στο Playstation 2. Με αφορμή, λοιπόν, το λανσάρισμα του Kiwami στην ιαπωνική αγορά την προηγούμενη εβδομάδα, απολαμβάνουμε την πρώτη ώρα του παιχνιδιού στο παρακάτω βίντεο.

Τα Yakuza 6 (PS4) και Kiwami (PS4 και PS3), προς το παρόν, προορίζονται μόνο για την Ιαπωνία.     

Πηγές: Dualshockers και Dualshockers

 

 

4 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
buddyjesus
01:46 27.01.16 buddyjesus χωρίς τίτλο
Ημιτελές φαίνεται. Τραγικά hitboxes και animation.

stormtrooper
19:15 29.01.16 stormtrooper RE: χωρίς τίτλο
Έχεις ασχοληθεί ποτέ με την σειρά η είδες PS4 exclusive και είπες να πετάξεις ενα δηθεν παράπονο ετσι για να βγάλεις την υποχρέωση;

pirederas
12:31 30.01.16 pirederas χωρίς τίτλο
Θα συμφωνήσω με τον buddy, πολύ stiff το animation του πρωταγωνιστή και δεν στρίβει εύκολα. Αλλά εντάξει, για ιάπωνες developers μιλάμε, που οι περισσότεροι τεχνολογικά έχουν μείνει 10-15 χρόνια πίσω, στις εποχές PS1/2.

Shinobi
17:42 31.01.16 Shinobi RE: χωρίς τίτλο
Δεν είναι αυτοκίνητο, ο Καζ δεν στρίβει λόγω μαγκιάς :P

Θέλει δουλειά, αλλά φαίνεται αναβαθμισμένο σε σχέση με τα προηγούμενα. Η έλλειψη κρος-τζεν Γιάκουζα, μόνο καλό θα κάνει στη σειρά.

Ελπίζω ότι τόσο αυτό, όσο και το Kiwami, θα έρθουν Ευρώπη.