επικαιρότητα games

E3 2018: H CD Projekt RED παρουσιάζει το Cyberpunk 2077

Η CD Projekt RED παρουσιάζει το Cyberpunk 2077, το πρώτο τρέιλερ του οποίου προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του σώου που ετοίμασε η Microsoft, για τη φετινή Ε3. 

Σε αντίθεση με τη σειρά Witcher (επίσης δημιούργημα του πολωνικού στούντιο), στο οποίο είχαμε τον έλεγχο του Geralt, στην περίπτωση του Cyberpunk 2077, η εξωτερική εμφάνιση, τα μηχανικά εμφυτεύματα και οι δυνάμεις του κεντρικού ήρωα, καθορίζονται από τον ίδιο τον παίκτη. Ο V μπορεί να είναι γένους θηλυκού ή αρσενικού, μπορεί να ανήκει σε μία από τις τρεις κλάσεις (Solo, Techie και Netrunner), να συνδυάζει δύο από αυτές ή και όλες μαζί, ανάλογα με τα γούστα του παίκτη. Ελευθερία επιλογών υπάρχει και στη διαμόρφωση των κύριων χαρακτηριστικών του/της V, όπως είναι η νοημοσύνη, η δύναμη, η φυσική κατάσταση και τα αντανακλαστικά. Όπως ακριβώς θα ταίριαζε στον πολίτη ενός προηγμένου τεχνολογικά κόσμου που αλλάζει διαρκώς.  

Πεδίο δράσης του/της V, ολόκληρη η Night City, μία μεγαλούπολη της Καλιφόρνιας, χωρισμένη σε έξι μεγάλους τομείς. Ο παίκτης θα μπορεί να κινείται ελεύθερα από περιοχή σε περιοχή (είτε πεζός, είτε οδηγώντας αυτοκίνητο), χωρίς τον παραμικρό χρόνο φόρτωσης. Το σύστημα διαλόγων του φιλόδοξου RPG δράσης παραπέμπει στο αντίστοιχο σύστημα από τα Mass Effect, πράγμα που σημαίνει ότι ο παίκτης θα έχει στη διάθεσή του αρκετές επιλογές, όσον αφορά τις απαντήσεις που θα μπορεί να δώσει κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με άλλους χαρακτήρες.

Η δομή των αποστολών θα ξεφεύγει από τη γραμμικότητα που χαρακτηρίζει τις αποστολές σε άλλα παιχνίδια ρόλων. Κάτι ανάλογο είδαμε και στην περίπτωση του Witcher 3, όπου μία αποστολή μπορούσε να οδηγούσε σε δεύτερη, πριν την ολοκλήρωση της πρώτης. Τέλος, ο παίκτης θα παρακολουθεί τη δράση μέσα από τα μάτια του V και στις μάχες θα χρειαστεί να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στην σκοποβολή (κοινώς, έχει πολύ πιστολίδι), αλλά και να αξιοποιήσει στο έπακρο τις βιονικές ικανότητες του ήρωα. 

Το Cyberpunk 2077 αναπτύσσεται για PS4, Xbox One και PC και θα κυκλοφορήσει όταν θα είναι έτοιμο.  

Πηγή: Eurogamer

 

3 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
buddyjesus
12:53 15.06.18 buddyjesus χωρίς τίτλο
GOTY

Dismiss
15:34 15.06.18 Dismiss RE: χωρίς τίτλο
Άνετα, αλλά ποιο year;

pirederas
16:01 15.06.18 pirederas RE: RE: χωρίς τίτλο
2020, μπορεί και 2021.
Εγώ πάντως ανήκω σε όσους απογοητεύτηκαν από την ανακοίνωση ότι θα παίζεται σε κάμερα 1ου προσώπου.