επικαιρότητα games

E3 2018: H Capcom παρουσιάζει το Resident Evil 2

H Capcom αναβιώνει το Resident Evil 2, το επικό παιχνίδι τρόμου και επιβίωσης από τον Hideki Kamiya, ανανεώνει την όψη και τους μηχανισμούς του και το μεταφέρει σε όλα τα συστήματα νέας γενιάς, εκτός του Nintendo Switch.  

Η στατική κάμερα του κλασικού παιχνιδιού για το PSOne αποτελεί παρελθόν και εμείς παρακολουθούμε τη δράση πίσω από την πλάτη του ήρωα (ή πάνω από τον ώμο, αν προτιμάτε). Οι Leon S. Kennedy και Claire Redfield είναι οι πρωταγωνιστές της σύγχρονης εκδοχής του RE2 και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάθε ήρωας θα ακολουθεί τη δική του ιστορία, χωρίς να επηρεάζει η μία υπόθεση, την άλλη. Με άλλα λόγια, η Capcom εγκαταλείπει το σύστημα Zapping του αρχικού RE2 (το σενάριο "Α" του Leon οδηγούσε στο σενάριο "Β" της Claire, και το ανάποδο), προς όφελος της ροής του παιχνιδιού, καθώς οι παίκτες δεν θα είναι αναγκασμένοι να επαναλαμβάνουν τις ίδιες ενέργειες και να επισκέπτονται ξανά και ξανά τις ίδιες περιοχές.

Τέλος, μαζί με τους Leon και Claire, επιστρέφουν οι Hunk και Tofu, οι μυστικοί χαρακτήρες από το αρχικό RE2, οι οποίοι είχαν τις δικές τους μίνι αποστολές.

Το Resident Evil 2 κυκλοφορεί στις 25 Ιανουαρίου του 2019, για PS4, Xbox One και PC.      

Πηγή: Eurogamer

 

 

 

 

κανένα σχόλιο συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις