επικαιρότητα games

Διαθέσιμο το World of Warcraft: Battle for Azeroth

Η γη της Azeroth θα γνωρίσει τη φρίκη του πολέμου, καθώς οι δυνάμεις της Συμμαχίας αναμετρούνται με τις δυνάμεις της Ορδής, για την κατάκτησή της.

Στο World of Warcraft: Battle for Azeroth, οι θαρραλέοι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να οργανώσουν εκστρατείες για τα νησιά της Azeroth, να συμμαχήσουν με ξένες, πανίσχυρες φυλές, να ταξιδέψουν στα βασίλεια των Zandalar και Kul Tiras, να ανεβάσουν τον χαρακτήρα τους στο επίπεδο 120, να πάρουν μέρος σε μάχες ευρείας κλίμακας (έως και είκοσι άτομα στο Warfront), να απολαύσουν νέες αποστολές και να ανακαλύψουν τις μαγικές δυνάμεις που χαρίζει το ορυκτό Azerite.

Εκτός της απλής έκδοσης (στα 49,99€), κυκλοφορεί η Digital Deluxe Edition (στα 59,99€), η οποία περιλαμβάνει διάφορα ψηφιακά καλούδια, όπως τα άλογα Seabraid Stallion και Gilded Ravasaur, και το κατοικίδιο Tottle the Baby Tortollan. Επίσης, την κάρτα "Azeroth Is Burning" για το Hearthstone, το άλογο Primal Flamesaber για το Heroes of the Storm, διακοσμητικά για το Overwatch και το StarCraft II. Τέλος, η... βαρβάτη Collector's Edition (στα 99,99€) περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω, συν το βιβλίο "Elegy and A Good War", το Σήμα της Ηθικής (διπλής όψης - για Συμμαχία και Ορδή, αντίστοιχα), καθώς και τη μουσική επένδυση του παιχνιδιού σε ψηφιακή μορφή. 

Το πακέτο επέκτασης World of Warcraft: Battle of Azeroth κυκλοφορεί ήδη για PC, από τις 14 Αυγούστου. 

 

 

 

2 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
Silender
18:57 15.08.18 Silender Level Cap
"να ανεβάσουν τον χαρακτήρα τους στο επίπεδο 110"

120 όχι 110
110 ήταν το level cap στο Legion.

Shinobi
21:12 15.08.18 Shinobi RE: Level Cap
Μιλ μερσί Silander! Το διορθώσαμε!