επικαιρότητα games

Ανακοινώθηκε το Yakuza Kiwami 2

To Σάββατο που μας πέρασε, ο επικεφαλής του Yakuza Studio, o πάντα ηλιοκαμένος Τοσιχίρο Ναγκόσι, παρουσίασε τα νέα παιχνίδια που ετοιμάζει η ομάδα του, για το PS4.

Πρώτο και καλύτερο, το Yakuza Kiwami 2, το ριμέικ του παλιού καλού Yakuza 2, που κυκλοφόρησε πριν από δέκα, περίπου, χρόνια, για το PS2. Το παιχνίδι δημιουργήθηκε με τη βοήθεια της μηχανής γραφικών Dragon Engine, πάνω στην οποία βασίστηκε το Yakuza 6: The Song of Life, που κυκλοφορεί στις 20 Μαρτίου του 2018, επίσης για το PS4.  

Πέρα από τον ανανεωμένο οπτικοακουστικό τομέα, το ριμέικ του δεύτερου Yakuza, θα περιλαμβάνει νέες ιστορίες, καθώς και το «Truth of Majima Goro», ένα ολόκληρo κεφάλαιο αφιερωμένο στον τρελό μαφιόζο, με το ένα μάτι. Θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία, στις 7 Δεκεμβρίου.

Επόμενο, το Yakuza Online για PC και έξυπνα κινητά. Θα είναι free-to-play και θα ανήκει στο ευρύτερο σύμπαν του νέου κεφαλαίου της σειράς, με τον προσωρίνο τίτλο «New Yakuza», που ετοιμάζει η ομάδα του Ναγκόσι, για το PS4. 

 
Ο λαμπρός νέος ετών 40, ονομάζεται Kasuga Ichiban και είναι γέννημα-θρέμμα της φανταστικής πόλης του Καμουρότσο. Ο κύριος αυτός, θα είναι ο νέος πρωταγωνιστής της σειράς και διάδοχος του θείου Καζ, του κεντρικού προσώπου όλων των προηγούμενων Yakuza. 

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα Yakuza της SEGA, θα μάθουμε κατά τη διάρκεια του Tokyo Game Show 2017

Πηγές: Gematsu και Gematsu

 

 

 

κανένα σχόλιο συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις