επικαιρότητα games

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δεν ανακοινώθηκε κανένα Yakuza 7

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Προφανώς και δεν ανακοινώθηκε κανένα Yakuza 7. Συνεπώς, καλή Πρωταπριλιά, Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα!!!

ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Στο πλαίσιο της εφετινής SEGA FESI2018 (30 Μαρτίου - 1 Απριλίου), η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε το Yakuza 7.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται με τη βοήθεια της Dragon Engine 1.5 (μία τροποποιημένη εκδοχή της απλής Dragon Engine), αποκλειστικά για το Switch της Nintendo. 

Η Haruka Sawamura θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας, η οποία αφήνει τον χώρο του θεάματος για να φτιάξει τη δική της οικογένεια μαφιόζων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Kazuma Kiryu εργάζεται πλέον ως εκπαιδευτής ορεινών νίνζα, ενω τον Goro Majima θα αντικαταστήσει ο Mariuji Mario (η μαφιόζικη εκδοχή του Super Mario), ώστε το παιχνίδι να είναι προσιτό στο σύνολο των κατόχων Switch, που είναι κυρίως παιδιά από 3 έως 7 ετών. 

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει καμία αναφορά για το αν θα δούμε το νέο Yakuza από τα μέρη μας. Ωστόσο, η SEGA υποσχέθηκε ότι θα μάθουμε περισσότερα κατά τη διάρκεια του TGS 2018.

Πηγή: Pixel 

2 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
pirederas
16:28 01.04.18 pirederas χωρίς τίτλο
Κάπου είδα ότι το Silent Hills συνεχίζει κανονικά να αναπτύσσεται απο την Kojima Productions, δεν ακυρώθηκε ποτέ και όλο το δράμα με την Konami είναι ένα αστειάκι του Kojima και του χαβαλετζή προέδρου της εταιρίας. Το Silent Hills θα παρουσιαστεί στην Ε3 2018 για να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο 2018 στην περίοδο του Halloween.

Επίσης η Konami θα βγάλει δωρεάν expansion με όλο το κομμ... συγγνώμη, ακυκλοφόρητο περιεχόμενο του Metal gear solid v.

Καλό μήνα!

Shinobi
16:51 01.04.18 Shinobi RE: χωρίς τίτλο
Άκουσα ότι θα βγει πατς που θα αφαιρεί το σενάριο από το MGSV: TPP. Αυτό θα αλλάξει τα δεδομένα.