επικαιρότητα games

Ανακοινώθηκε το Onimusha: Warlords

Τι έγινε ρε παιδιά; 

Η καλή μας η Capcom, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα τον τελευταίο καιρό (Resident Evil 2, Devil May Cry 5), ανακοίνωσε το Onimusha: Warlords.

Πρόκειται για τον παλιό, κλασικό τίτλο που κυκλοφόρησε το 2002 για το PS2, ρετουσαρισμένο και ανανεωμένο. Στο ριμάστερ του πρώτου Onimusha, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις πολυγωνάρες της έκδοσης για το PS2, σε υψηλή ανάλυση, κάδρο σε 4:3 και 16:9, ολοκαίνουργιο soundtrack και υποστήριξη αναλογικού μοχλού (για όσους δεν μπορούν τα τανκ κοντρόλ).

Το Onimusha: Warlords κυκλοφορεί στις 15 Ιανουαρίου του 2019, για PS4, Xbox One, Switch και PC, στην τιμή των 19,99€.   

Πάντως, πριν από κάθε μεγάλη επιστροφή, προηγείται ένα καλό ριμάστερ. Έτσι δεν είναι αγαπητή Capcom;  

Πηγή: Eurogamer 

 

2 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
pirederas
17:47 28.08.18 pirederas Πολυγωνάρες
Έκλαψα μόλις το διάβασα XD
Τα μάτια μου πάντως πέθαναν από το ελεεινό aliasing, απαράδεκτο για pre-rendered σκηνές. Δυστυχώς δείχνει να είναι ένα πολύ πρόχειρο port (όπως και τα Shenmue απ' ό,τι διάβασα), αλλά και πάλι καλύτερο από το τίποτα.

//Η μόνη περίπτωση να έπαιζα το Onimusha (με ένα ολικό remake επιπέδου Resident Evil 2 να είναι άπιαστο όνειρο) ήταν η επιλογή για απλό 3D χειρισμό αντί για tank controls, κάτι που ευτυχώς έγινε. Απλά ελπίζω να μην έχει τίποτα saves που γίνονται μόνο σε γραφομηχανές που θέλουν μελάνι.

Tim
19:19 28.08.18 Tim χωρίς τίτλο
Ξενερωσα που δεν ειναι το Genma Onimusha με τα εξτραδακια της xbox εκδοσης. Μακαρι να το δουμε ως BC Xbox στο One και πιστευω οτι θα φαινεται πιο ομορφο απο την αρπαχτη που μας πλασαρουνε. Τωρα να παιζουν με την νοσταλγια και να κανουν ριμασταριες του ποδαριου, ε αυτο παραπαει.