επικαιρότητα games

Ανακοινώθηκε το Civilization VI: Gathering Storm

H Firaxis παρουσιάζει το Gathering Storm, το δεύτερο πακέτο επέκτασης για το Civilization VI

Ως ηγέτες αυτού του κόσμου θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη τις διάφορες γεωλογικές και κλιματολογικές αλλαγές, καθώς, είμεθα πολίτες ενός ζωντανού ψηφιακού κόσμου που αλλάζει διαρκώς - και χωρίς να μας ρωτάει.

Ως ηγέτες αυτού του κόσμου θα πρέπει να βρισκόμαστε σε ετοιμότητα, ώστε να αντιμετωπίσουμε εκρήξεις ηφαιστείων, τυφώνες, βροχές, πλημμύρες και λοιπές φυσικές καταστροφές που απειλούν την αυτοκρατορία μας. Και όχι μόνο. Θα πρέπει να εκπονήσουμε σχέδιο αποκατάστασης των ζημιών αλλά και αξιοποίησης των αλλαγών που προκαλούν αυτές οι καταστροφές, σε βάθος χρόνου. Ναι, η λάβα ενός ηφαιστείου μπορεί να καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά της, από την άλλη, όμως, κάνει το έδαφος πιο εύφορο. 

Ως ηγέτες αυτού του κόσμου, θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάζουμε απόψεις με τους συμμάχους μας στο World Congress για τους εννιά νέους ηγέτες, τους οκτώ καινούργιους πολιτισμούς και όλες τις νέες τεχνολογίες, τις πρωτοεμφανιζόμενες μονάδες και τα δύο σενάριο που φέρνει το Gathering Storm. 

Ως ηγέτες αυτού του κόσμου θα κάνουμε υπομονή μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου του 2019, ώστε να απολαύσουμε το Civilization VI: Gathering Storm, σε όλα τα PC.  

 

κανένα σχόλιο συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις