επικαιρότητα
games
Δύσκολα προλαβαίνει το PS3 το Gran Turismo 6
14:03 Παρασκευή 26 ΝΟΕ 2010To αφεντικό της Polyphony, Kazunori Yamauchi, δήλωσε πως δεν είναι σίγουρος για το αν το Gran Turismo 6 θα κάνει την εμφάνιση του τελικά στο PS3.
«Πριν από μια δεκαετία ήταν πολύ πιο εύκολο να προβλέψεις για το τι θα συνέβαινε μέσα στα επόμενα τρία χρόνια», είπε ο Yamauchi κατά την διάρκεια εκδήλωσης στην Μαδρίτη με αφορμή την κυκλοφορία του Gran Turismo 5 την Τετάρτη. «Στις μέρες μας, κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον. Δεν έχουμε ιδέα για το τι μπορεί να γίνει μέσα σε μια τριετία».
Πάντως σύμφωνα με παλαιότερα σχόλια της Polyphony, οι εργασίες πάνω στην ανάπτυξη του GT6 έχουν ήδη ξεκινήσει.
-
14:14 26.11.10 Sir Pretender Καν' το όπως το GT5Αν η ανάπτυξή του ακολουθήσει το παράδειγμα αυτής του GT5, τότε ίσα που προλαβαίνει το PS5... -
-
15:04 26.11.10 Shinobi Έεεελα ...!Ψίτ, μην αγχώνεσαι και πολύ Kazunori και πάθεις τίποτα ...Σιγά σιγά θα έρθει το GT6 ,καλά να είμαστε ,να έχουμε την υγεία μας και την απαραίτητη μακροζωία ,για να απολαύσουμε το επόμενο GT. Φεεέτα ! -
-
02:23 28.11.10 KiRiLoS Yeah rightΕίμαι 19 και δεν νομίζω να το προλάβω,λογικά θα το πάρει ο γιος μου στον γιο του!




γίνε μέλος για να σχολιάσεις