επικαιρότητα games

Αφαιρούνται οι μικροσυναλλαγές από το Middle-earth: Shadow of War

Έπειτα από ώριμη σκέψη, η Warner Bros. αποφάσισε να αφαιρέσει κάθε είδους μικροσυναλλαγής από το Middle-earth: Shadow of War.

Ο βασικός λόγος της αφαίρεσης των μικροσυναλλαγών από το παιχνίδι, ήταν ότι η ύπαρξη τους υποβάθμιζε τη "ραχοκολακιά" του Shadow of War, το σύστημα Nemesis. Σύμφωνα με την αμερικάνικη εταιρεία, η δυνατότητα αγοράς ορκ με πραγματικά χρήματα στερούσε από τους παίκτες-καταναλωτές την ευκαιρία να απολαύσουν όλες αυτές τις μικρές και μεγάλες ιστορίες που δημιουργούσε το Nemesis, με πρωταγωνιστές τα κακομούτσουνα πλάσματα της Μέσης γης.

Βάσει του χρονοδιαγράμματος που όρισε η Warner Bros. από τις 8 Μαΐου σταματά η πώληση loot box με πραγματικά χρήματα, ενώ από τις 17 Ιουλίου αφαιρούνται μια και καλή το Χρυσάφι, τα Σεντούκια του Πολέμου και η Αγορά. Τα loot box που θα παραμείνουν, θα μπορούμε να τα αποκτήσουμε παίρνοντας μέρος στα Online Conquest και Online Vendetta.

Τέλος, η Monolith (η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού) σκοπεύει να εμπλουτίσει την κεντρική καμπάνια του Shadow of War με περισσότερα αφηγηματικά στοιχεία, καθώς και να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία, δίνοντας στον Talion καινούργιες ικανότητες, φορεσιές και εξοπλισμό, χωρίς χρέωση.

Το Middle-earth: Shadow of War κυκλοφορεί ήδη για PS4, Xbox One και PC.

Πηγή: Eurogamer 

4 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
pirederas
10:22 04.04.18 pirederas χωρίς τίτλο
Α, τώρα κατάλαβαν ότι οι μικροσυναλλαγές βλάπτουν την εμπειρία του παιχνιδιού;

Dismiss
10:35 04.04.18 Dismiss RE: χωρίς τίτλο
Όλοι έχουν χάσει το νόημα με το SOTW. Το πρόβλημα δεν ήταν ποτέ οι συναλλαγές, ήταν το τελευταίο κομμάτι για το ξεκλείδωμα του "καλού τέλους", το οποίο απαιτεί τεράστιο grinding. Ε, με τις συναλλαγές μπορείς να αποφύγεις μέρος του grinding. Πολύ πιο σημαντική αλλαγή είναι ότι θα βάλουν ιστορία σε αυτό το κομμάτι και θα το σουλουπώσουν. Αν στρώσουν αυτό το κομμάτι, τότε οι μικροσυναλλαγές είναι αδιάφορο αν υπάρχουν ή όχι.

TxCForever
10:21 07.04.18 TxCForever RE: RE: χωρίς τίτλο
Όμως αν δεν υπήρχαν microtransactions, τότε δεν θα υπήρχε και αυτό το grind προς τον τερματισμό. Όπως παλαιότερα με το Diablo 3 που μπορούσες να ξοδέψεις ώρες και ώρες χωρίς να δεις λοοτ της προκοπής μέχρι και που αφαίρεσαν το Auction house.

Dismiss
11:15 07.04.18 Dismiss RE: RE: RE: χωρίς τίτλο
Καλά, είχες κι άλλους τρόπους να φτιάξεις ορκ, με την αρένα ας πούμε ή με το in-game currency. Αλλά ναι, κάπως έτσι το σκέφτηκαν, υποθέτω. Το θέμα είναι να μάθουμε να διεκδικούμε αυτό που πρέπει. Δεν μπορείς να ζητάς από μια εταιρεία να παραιτηθεί από το επιπλέον monetization. Μπορείς όμως να ζητάς μια δίκαιη κι ενδιαφέρουσα εμπειρία εκτός αυτού ή, έστω, επιπλέον περιεχόμενο που να έχει νόημα να πληρώσεις.