επικαιρότητα games

Εκπτώσεις Pre Black Friday στην Ελλάδα: Οι καλύτερες προσφορές!

Η ελληνική αγορά αρχίζει και κινείται σε ρυθμούς Black Friday και πολλές εγχώριες αλυσίδες ξεκίνησαν να βάζουν προσφορές, οπότε είπαμε να μαζέψουμε σε ένα άρθρο τις πιο ενδιαφέρουσες εκπτώσεις από τον χώρο του gaming και όχι μόνο.

PS4

XBOX One

Nintendo

PC

Διάφορα

Πηγή: Gameshopper.gr

12 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
goal_scoring_superstar_hero
13:46 20.11.18 goal_scoring_superstar_hero χωρίς τίτλο
το vr στα 199 με επιστροφή 20% από τον γερμανό, επίσης το xbox x με τα 2 forza δώρο, και με 20% επιστροφή στον γερμανό, στα 429. Οι καλύτερες μέχρι τώρα προσφορές.

Ουσιαστικά βγαίνει το xboxx στα 340 ευρώ με δώρο τα 2 ίσως καλύτερα παιχνίδια του. Αλλά που να μπλέκεις πάλι με συνδρομές μηνιαίες αν έχεις χρόνια συλλογή στο psplus..

Η sony από την άλλη τον χαβά της...το pspro συνεχίζει να ακριβαίνει μέρα με τη μέρα, προσφορά ούτε για δείγμα..

Dismiss
16:31 20.11.18 Dismiss RE: χωρίς τίτλο
Ακούγεται ότι θα παίξει κάτι σε PS4... τώρα αν θα είναι το Pro, δεν ξέρω. Δύσκολο, γιατί πουθενά δεν έχει πέσει ιδιαίτερα, όχι μόνο εδώ. Έχε το νου σου την Παρασκευή μπας και παίξει κάτι σε ΠΟΛΥ λίγα κομμάτια.

pirederas
19:23 20.11.18 pirederas RE: RE: χωρίς τίτλο
Οι προσφορές ενεργοποιούνται την Παρασκευή; Γιατί κοιτάω Detroit και λέει ότι είναι μή διαθέσιμο.

Dismiss
21:52 20.11.18 Dismiss RE: RE: RE: χωρίς τίτλο
Όχι, οι προσφορές που διαφημίζουν ισχύουν από τώρα (και καλά BF week). Αλλά λογικά την Παρασκευή θα ανοίξουν κι άλλες, μόνο στα καταστήματα.

agrimi78
19:23 20.11.18 agrimi78 RE: RE: χωρίς τίτλο
Μιλάς με γρίφους γέροντα :P

Η Ελληνική - ευρωπαικες Black Friday είναι για τα πανηγύρια. Αν συνεχίσουν έτσι σε λίγα χρόνια δεν θα ασχολείται κανεις.

blackpax
21:03 20.11.18 blackpax RE: RE: RE: χωρίς τίτλο
Εγώ ήδη δεν ασχολούμαι, ποτέ δεν ασχολήθηκα. Βέβαια μην κατηγορούμε και τους εμπόρους -το κάνω κι εγώ περιστασιακά, ομολογώ- γιατί δεν υπάρχει η τεράστια αγοραστική δύναμη που υπάρχει στην Αμερική ή σε μεγάλες οικονομίες, που να μπορεί να στηρίξει γενναίες πτώσεις τιμών. Οι Έλληνες έμποροι δε φταίνε σε τίποτα να χάνουν τα, απαραίτητα για την επιβίωσή τους, κέρδη στο όνομα μιας πλαστής μαμακίας. Μόνο οι πολυεθνικές αλυσίδες έχουν την ευχέρεια και εκεί ίσως βρει κανείς σταγόνες προσφορών στην Ελλάδα και γενναίες στο εξωτερικό. Εγώ τάσσομαι υπέρ των τσιμπημένων ελληνικών τιμών και κατά των πολυεθνικών. Στηρίζω ελληνική οικογένεια, όπου και όσο μπορώ. Μακάρι να μου έρεε -το χρήμα- να το έκανα πιο εύκολα.

υγ1: δεν έχω καμία σχέση με τον εμπορικό κλάδο μην παραξηγηθώ απ' την άποψή μου.
υγ2: γνωρίζω καλά και την κακή πλευρά τους, που με απληστία και ανεντιμότητα "ληστεύουν" την τσέπη μας. Δεν ισχύει όμως για όλες τις κατηγορίες.
υγ3: απρόσμενα μακρόσυρτη απάντηση που ίσως δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης, το ξέρω :-D

goal_scoring_superstar_hero
11:04 21.11.18 goal_scoring_superstar_hero RE: RE: RE: RE: χωρίς τίτλο
"Εγώ τάσσομαι υπέρ των τσιμπημένων ελληνικών τιμών και κατά των πολυεθνικών. Στηρίζω ελληνική οικογένεια, όπου και όσο μπορώ."

Αν ανοίξουμε αυτό το θέμα, θα κρασάρουμε το site. :)

Πάντως, 9/10 προϊόντα που έχουν tag "black friday", είτε πιάνουν την κατώτατη προϋπάρχουσα τιμή Ελλάδος, είτε την ρίχνουν ελάχιστα. Αν όντως ήθελες ένα προϊόν, και πάρει το tag, αξίζει. Ως εκεί.

Και από αυτή την άποψη είναι κοροϊδία ναι, γιατί στο εξωτερικό ό,τι παίρνει το tag, είτε έχει όντως μια αξιόλογη έκπτωση από την κατώτατη τιμή, είτε -και το πιο σημαντικό- προσφέρεται ένα προϊόν σε τόσο χαμηλή τιμή, που σε παρακινεί να το αποκτήσεις ακόμα και αν δεν σε ενδιέφερε. Σε περιορισμένα τεμάχια, γι'αυτό και οι ουρές έξω από καταστήματα του εξωτερικού.


edit: Η κατάσταση πάντως φέτος στα ελληνικά καταστήματα είναι καλύτερη και πιο οργανωμένη από πέρσι. Αν παραμένει κοροϊδία? Κατά τη γνώμη μου ναι.
(Το review του red dead το φυλάτε για το black friday 2020? :) )

Dismiss
16:01 21.11.18 Dismiss RE: RE: RE: RE: RE: χωρίς τίτλο
Τα παράπονά σας στον Στέλιο που το ΖΗΤΗΣΕ

blackpax
18:13 22.11.18 blackpax χωρίς τίτλο
@goal_scoring_superstar_hero

όντως σηκώνει πολλή κουβέντα και όντως η κατάσταση φέτος είναι καλύτερη στην Ελλάδα.
Η αλήθεια είναι ότι όταν οι έμποροι καταλάβουν και βρουν τη χρυσή τομή, που μια καλή έκπτωση θα ανεβάσει τις πωλήσεις τόσο, ώστε να έχουν κέρδος που δεν θα είχαν με άλλο τρόπο, τότε θα δούμε καλές εκπτώσεις. Είναι θέμα διαχείρισης και δυστυχώς οι έμποροι δεν έχουν όλοι κατάρτιση σε τέτοια θέματα. Κάποιοι έχουν έμφυτη αντίληψη της αγοράς και κινούνται έξυπνα, αλλά πολλοί άλλοι όχι. Η black friday είναι μια καλή ευκαιρία που ο έμπορος θα πρέπει να δει πως θα αξιοποιήσει. Ο αγοραστής θα αναζητήσει περισσότερο και ίσως αγοράσει και πράγματα που ίσως του χρειαστούν αργότερα, απλώς επειδή είναι φτηνά "τώρα", οπότε ο έμπορος πρέπει να μπει στο μυαλό του.

Πάντως γενικώς προτιμώ να δώσω για το ίδιο προϊόν 50ευ στον Έλληνα έμπορο, παρά 39ευ (μαζί με μεταφορικά) από εξωτερικό. Θεωρώ άνισο τον αγώνα και νοιώθω ότι οφείλω να στηρίξω -εάν μπορώ φυσικά- τον Έλληνα που αγωνίζεται. Αν έχω οικονομικό πρόβλημα και τα 11ευ στο παραπάνω παράδειγμα είναι για μένα ζωτικής ανάγκης (που είναι υπαρκτό σενάριο), τότε φυσικά προτεραιότητα έχει η δική μου επιβίωση και μετά του έμπορου. Πάντως ο κόσμος καλό θα είναι να καταλάβει την αναδιανομή των χρημάτων και να μην ανοίγει -εάν μπορεί να μπαλώνει μάλιστα- τρύπες στη βάρκα που πλέουμε όλοι μαζί.
Όπως όμως σωστά είπες, αν συνεχίσουμε με σχόλια πάνω σ' αυτό θα κρασάρει το σαιτ.... :-)

goal_scoring_superstar_hero
18:34 22.11.18 goal_scoring_superstar_hero RE: χωρίς τίτλο
Το παραπάνω σχόλιό σου (στο κομμάτι καλός τίμιος βιοπαλεστής Έλληνας έμπορος)αποτελεί τρανό παράδειγμα του πώς ένα κείμενο μπορεί να ειναι 100% σωστά ορθογραφικά, συντακτικά, νοητικά, και παρόλα αυτά να παραμένει 100% λάθος. Καλή καρδιά, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει όλοι να συμφωνούμε βέβαια :)

Τιμή αληθινής black friday το παρακάτω, και με άτοκες δόσεις και με δωρεάν παράδοση: http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/periferiaka-ps4/163131-logitech-g29-racing-ps4/ps3

(εγώ κάθισμα playseat ψάχνω πάνω από χρόνο τώρα αλλά όλα στα 300-400 ευρώ, και κανένα σε black friday..)

blackpax
21:23 22.11.18 blackpax χωρίς τίτλο
@goal_scoring_superstar_hero
100% λάθος κατά τη γνώμη σου, ας είμαστε σαφείς προς αποφυγήν παρανοήσεων. Και βέβαια δεν θα είχε ουσία να συμφωνούμε όλοι.

Επίσης προς αποφυγήν παρανοήσεων, δεν μίλησα ούτε για τίμιο ούτε για βιοπαλαιστή έμπορο, μίλησα για κέρδη απαραίτητα για επιβίωση. Αυτό μας αγγίζει όλους, εκτός από εκείνους που έχουν επάρκεια χρημάτων. Γενικώς η αναπαραγωγή που κάνεις στο σχόλιό μου απέχει μακράν απ το ύφος και ήθος του δικού μου σχόλιου. Απλά το αποσαφηνίζω.

goal_scoring_superstar_hero
21:37 22.11.18 goal_scoring_superstar_hero RE: χωρίς τίτλο
Καμία επιθετικότητα. Λογικό και το δικό μου ύφος να μην είναι απολύτως κατανοητό με τον γραπτό λόγο.

Στο κλίμα του ποστ, ένα black friday δώρο για λίγες ώρες:
outlast second contact, για μερακλήδες, δωρεάν:
http://www.humblebundle.com/store/outcast-second-contact?linkID=&mcID=102:5bf543a369af4e0343475412:ot:5826e3d6f7bb513ff1ac39bb:1&utm_source=Humble+Bundle+Newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=2018_11_22_outcast_secondcontact_storefront&utm_content=Banner