θέματα

E3 2018: Η Nintendo

""

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Η ελαφρώς απογοητευτική Direct που ετοίμασε η Nintendo για τη φετινή Ε3, θα μπορούσε να είχε προβληθεί οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο έτος. Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια. Και αυτό γιατί η ιαπωνική εταιρεία αποφάσισε να αφιερώσει σχεδόν ολόκληρη την E3 Direct στο Super Smash Bros. Ultimate, μαζί με μερικά από τα παιχνίδια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν για το Switch, μέχρι το τέλος του έτους. Συνεπώς, Bayonetta 3 γιοκ, Metroid Prime 4 γιοκ, εκπλήξεις γιοκ. Παρ' όλα αυτά, η μαμά Nintendo φρόντισε να ανακοινώσει το Fire Emblem: Three Houses, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019. Ε, απ΄ το τίποτα...

Στην περίπτωση του Super Smash Bros. Ultimate, ο Μασαχίρο Σακουράι αποκάλυψε ότι το ρόστερ του παιχνιδιού θα αποτελείται από όλους του μαχητές που έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα στη δημοφιλή σειρά της Nintendo, από το πρώτο Super Smash Bros. για το Ν64 (1999), μέχρι και το Super Smash Bros. για τα Wii U και 3DS (2014). Το ίδιο ισχύει και για τους εκλεκτούς προσκεκλημένους. Στο Ultimate το "παρών" θα δώσουν οι Sonic, Solid Snake, Mega Man, Cloud, Bayonetta, Ryu και Pac-Man. Τέλος, οι μαχητές του χαριτωμένου ξυλικίου θα διαθέτουν νέες κινήσεις και καινούργια Final Smash. Το Super Smash Bros. Ultimate θα κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου, αποκλειστικά για το Switch.  

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
tsab
16:12 15.06.18 tsab γιοκ
επισης Yoshi γιοκ. παει για 2019

Shinobi
10:37 17.06.18 Shinobi RE: γιοκ
Ε, απ' ό,τι φαίνεται, η Nintendo είναι ευχαριστημένη με 2 μεγάλους τίτλους το χρόνο από τα δικά της στούντιο και μερικά γερά DLC. Μέχρι εκεί.