θέματα

E3 2017: Η Bethesda

""

Είδε και απόειδε η Bethesda από τις παρουσιάσεις των Electronic Arts και Microsoft, με το τεχνητό κέφι, τις ελάχιστες εκπλήξεις και τις αναλύσεις επί αναλύσεων, και είπε να το ρίξει στη βιντεοθεραπεία. Κατά τη διάρκεια της φετινής βιντεοπαρουσίασης, εμφανίστηκαν όλα τα παιχνίδια που θα δούμε στα καταστήματα, τους προσεχείς μήνες. Ελλείψει σημαντικών ανακοινώσεων και μεγάλων εκπλήξεων, η Bethesda αρκέστηκε στο να παρουσιάσει τα απολύτως βασικά. Φύγαμε για την Bethesdaland!

  • Τα DOOM και Fallout 4, περνούν το κατώφλι της Εικονικής Πραγματικότητας. Όλα τα γνωστά όπλα και οι δαίμονες που αγαπήσαμε, κάνουν την εμφάνισή τους στο DOOM VFR, το οποίο θα δούμε μέσα στο 2017, για PS VR και HTC Vive, ενώ το Fallout 4 VR θα το δούμε τον Οκτώβριο στο HTC Vive.
  • H βιντεοθεραπεία συνεχίστηκε με μία γερή δόση από Elder Scrolls. Το Elder Scrolls Online: Morrowind υποδέχεται δύο σπέσιαλ DLC: τα Horns of the Reach και Clockwork City. Η έκδοση του Skyrim για το Switch της Nintendo θα συνεργάζεται με τις φιγούρες amiibo, για να σφάζουμε δράκους κραδαίνοντας το Master Sword, ενώ θα υποστηρίζει και motion controls, με τη βοήθεια των Joy-Cons.  
  • Οι άνθρωπο της Arkane Studios δεν ξεκουράζονται ούτε κάνουν διαλείμματα! Μετά τις κυκλοφορίες των Dishonored 2 και Prey, σειρά έχει το Dishonored: Death of the Outsider, που δεν είναι άλλο από μία αυτόνομη ιστορία, βασισμένη στον κόσμο του Dishonored 2.  Κυκλοφορεί στις 15 Σεπτεμβρίου.
  • Εφιάλτες κάθε μορφής και μεγέθους, θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Sebastian Castellanos, προκειμένου να δει ξανά την κόρη του, Lily. Το The Evil Within 2, κυκλοφορεί στις 13 Οκτωβρίου, και φέρει την υπογραφή του "πατέρα" των Resident Evil, του Shinji Mikami.
  • Αμερική, δεκαετία του '60. Ο... πολύς BJ Blazkowicz, παίρνει το όπλο του - βασικά, αρκετά όπλα - και ξεκινάει ολομόναχος να απελευθερώσει τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, από τα νύχια των ναζί. Όλα αυτά, στο Wolfenstein II: The New Colossus, το οποίο έρχεται στα PS4, Xbox One και PC, στις 27 Οκτωβρίου. 

 

 

 

 

 

 

 

3 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
paokman
09:12 13.06.17 paokman Evil Within 2!!!
Το πρώτο The Evil Within το απόλαυσα! Περί τις 16 ώρες gameplay που θύμιζε Resident Evil στα καλλίτερά του! Ελπίζω το δεύτερο να είναι εξ ίσου καλό.

stormtrooper
12:38 13.06.17 stormtrooper RE: Evil Within 2!!!
To Evil Within είναι η άξια συνέχεια του resident evil 4 σε αντίθεση με τα 5-6. Ίσως η πιο ευχάριστη ανακοίνωση της Ε3.

agrimi78
09:50 13.06.17 agrimi78 χωρίς τίτλο
Με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα dishonored, evil within 2, wolfenstein 2.

H Bethesda έχει ανέβει πολύ τελευταία, έχει γίνει απο τους πιο ενδιαφέροντες publishers.