θέματα

E3 2016: Nintendo

""

Αναμφίβολα, η πληθωρική εμφάνιση του The Legend of Zelda: Breath of the Wild κατά τη διάρκεια της φετινής Ε3 μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού και αναπτέρωσε το ηθικό των φίλων της Nintendo. Ωστόσο, δεν ήταν το μοναδικό παιχνίδι που μας έδειξε η ιαπωνική εταιρία. Το Δενδρόσπιτο της Nintendo φρόντισε να μας παρουσιάσει αρκετούς τίτλους για το Wii U και το 3DS, τους οποίους θα δούμε στα καταστήματα μέχρι το τέλος της χρονιάς.

  • Ξεκινάμε με το Ever Oasis, ένα RPG για το 3DS από την Grezzo, την ομάδα που ήταν υπεύθυνη για τη μεταφορά του Majora's Mask στο φορητό σύστημα της Nintendo. Στόχος του πρωταγωνιστή είναι να δημιουργήσει μία όαση στην έρημο, μέσα από τη συνεργασία με τις γειτονικές φυλές, πολεμώντας τέρατα και λύνοντας γρίφους που θα συναντήσει στα πολλά μπουντρούμια του παιχνιδιού. Επικεφαλής της ομάδας ανάπτυξης είναι ο κύριος Κόιτσι Ίσιι, δημιουργός της σειράς Mana και σχεδιαστής των chocobo και moogle από τα Final Fantasy. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει το 2017.
  • Στο Paper Mario: Color Splash, o χάρτινος Μάριο επισκέπτεται το Prism Island για να επαναφέρει το χρώμα στη ζωή των κατοίκων του, με τη βοήθεια του χρωμοσφυριού του. Οι φίλοι του Wii U θα μπορούν να απολαύσουν τη νέα χάρτινη περιπέτεια του κοντόχοντρου υδραυλικού, στις 7 Οκτωβρίου.
  • Για να σώσουν το παρόν, οι ήρωες του Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past θα χρειαστεί να ταξιδέψουν στο παρελθόν για να πολεμήσουν έναν μυστηριώδη κακό. Το remake του κλασικού τίτλου της Enix, έρχεται στις 16 Σεπτεμβρίου για το 3DS.
  • To Yo-Kai Watch 2 για το 3DS θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις: την Bony Spirits και την Fleshy Souls. Κάθε μια θα έχει τα δικά της αποκλειστικά Yo-Kai. Με τη βοήθεια της Yo-Kai γάτας Hovernyan οι παίκτες θα ταξιδέψουν στο παρελθόν για να σώσουν την πόλη Springdale. Κυκλοφορεί στις 30 Σεπτεμβρίου, στην αγορά της Αμερικής.
  • Ακόμα περισσότερα μίνι παιχνίδια στο Mario Party: Star Rush για το 3DS, το οποίο κυκλοφορεί στις 4 Νοεμβρίου. Θα υποστηρίζει myltiplayer για τέσσερις παίκτες.
  • H σειρά Shin Megami Tensei συναντά την σειρά Fire Emblem στο Tokyo Mirage Sessions #FE, το νέο RPG της Atlus για το Wii U, το οποίο κυκλοφορεί ήδη στην ευρωπαϊκή αγορά από τις 24 Ιουνίου. Μια ομάδα νέων προσπαθεί να σώσει το σύγχρονο Τόκιο από μα εξωγήινη φυλή η οποία έρχεται από άλλη διάσταση. Με έναν περίεργο τρόπο, το παιχνίδι συνδυάζει το τραγούδι και τη μόδα, με τις παραδοσιακές turn-based μάχες ενός RPG!
  • To κυνήγι των τεράτων συνεχίζεται στο Monster Hunter Generations, το οποίο κυκλοφορεί στις 15 Ιουλίου για το 3DS.
  • Τα Pokemon Moon και Sun έρχονται στην Ευρώπη στις 23 Νοεμβρίου και μαζί τους φέρνουν τέσσερα νέα πλασματάκια (τα Pikipek, Yungoos, Grubbin και Magearna), ενώ η καινούργια επιλογή Battle Royal επιτρέπει την μάχη ανάμεσα σε τέσσερις εκπαιδευτές Πόκεμον.        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

κανένα σχόλιο συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις