θέματα

E3 2015: Nintendo

""

Με εντελώς παιχνιδιάρικη διάθεση και απαλλαγμένη από το άγχος των ζωντανών παρουσιάσεων, η Nintendo έδειξε τα νέα της παιχνίδια μέσω του Digital Event. Πληροφορίες για τη νέα της κονσόλας θα μάθουμε μέσα στο επόμενο έτος, ενώ το καινούργιο Zelda έρχεται στο Wii U, γενικά και αόριστα. Αρκετά από τα παιχνίδια που είδαμε σχεδιάστηκαν με σκοπό την προώθηση των γνωστών, και άκρως επιτυχημένων, amiibo.   

  • Πρώτη γεύση από το Star Fox Zero για το Wii U. Στην οθόνη της τηλεόρασής μας παρακολουθούμε τη δράση έξω από το πλοιαράκι μας, ενώ στο GamePad βλέπουμε μέσα από το κόκπιτ. Επίσης το μαχητικό μας σκάφος μπορεί να βγάζει πόδια και να κινείται πάνω στο έδαφος, σαν τα μαχητικά στο Ρόμποτεκ. Ο τίτλος θα είναι έτοιμος για τις γιορτές των Χριστουγέννων.
  • Mε το Super Mario Maker σχεδιάζουμε τις δικές μας μαριόπιστες και τις μοιραζόμαστε με τους φίλους μας. Έρχεται στις 11 Σεπτεμβρίου.
  • Νέα amiibo Bowser και Donkey Kong για το Skylanders του Wii U. 
  • Μέσα στο φθινόπωρο θα δούμε το Legend of Zelda Triforce Heroes που θα υποστηρίζει multiplayer, ενώ την επόμενη χρονιά καταφθάνει το Hyrule Warriors Legends. Αμφότερα για το 3DS.
  • Για το 3DS και τo Metroid Prime Federation Force. Υποστηρίζει τετραπλό συνεργατικό παιχνίδι.
  • Το Fire Emblem If μετονομάζεται σε Fire Emblem Fates.
  • Παρουσιάστηκαν τα Animal Crossing Happy Home Designer και Animal Crossing Amiibo Festival. Στο πρώτο διακοσμούμε το σπίτι μας και στο δεύτερο παίζουμε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με τα amiibo μας.
  • Νέα τρέιλερ για τα Yoshi's Wooly World και Xenoblade Chronicles X. Ο τίτλος της Monolith Soft κυκλοφορεί στις 4 Δεκεμβρίου.
  • Σύγκρουση δύο κόσμων στο Mario & Luigi Paper Jam την άνοιξη του 2016. Οι 2D εκδοχές των αγαπημένων μας ηρώων πλακώνονται με τις αντίστοιχες 3D.
  •  Μέσα στις γιορτές θα δούμε το Mario Tennis Ultra Smash για το Wii U.

 

 

 

 

 

 

 

 

3 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
paokman
23:49 16.06.15 paokman ...
Απογοήτευσις... Ούτε Metroid Prime, ούτε διάδοχος του Super Metroid, ούτε σοβαρό Zelda... Αν συνεχίσουν έτσι δεν τους βλέπω καλά...

Shinobi
01:16 17.06.15 Shinobi RE: ...
Αναμενόμενη αυτή η μέτρια εμφάνιση, ειδικά από τη στιγμή που η Nintendo κάνει τα Direct, όπως τα θέλει, όποτε θέλει. Πλέον, δε χρειάζεται να βρίσκεται στην Ε3. Δε χρειάζεται να περιμένει μια τέτοια έκθεση για να ανακοινώσει τα μελλοντικά της σχέδια.

pirederas
22:22 18.06.15 pirederas χωρίς τίτλο
Έχοντας λιώσει το Star Fox του SNES, συγκινήθηκα που το ανέστησαν μετά από τόσα χρόνια. Από κει και πέρα, nada δυστυχώς.