Βραβεία byteme 2009
Δευτέρα 28 ΔΕΚ 2009Το 2009 ήταν τίγκα στα παιχνίδια! Παιχνίδια για κάθε κονσόλα, κάθε είδος, κάθε γούστο, κάθε βαλάντιο. Παιχνίδια που μας άρεσαν. Παιχνίδια που μας ξενέρωσαν. Παιχνίδια που «μας έφτιαξαν». Παιχνίδια που μας έκαναν να κλαίμε τα λεφτά μας. Παιχνίδια που ακόμα παίζουμε. Παιχνίδια που μας τέλειωσαν μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο. Παιχνίδια που μας άφησαν με ανοιχτό το στόμα και παιχνίδια που μας έφεραν ένα βήμα πριν την αυτοκτονία. Στο τέλος της χρονιάς όμως γίνεται η σούμα κι επειδή το 2009 δεν έχει και πολύ ακόμα μπροστά του (φήμες το θέλουν να παραιτείται εντός της εβδομάδας) βραβεύουμε τα καλύτερα –κι όχι μόνο- παιχνίδια για φέτος και… όποιον πάρει ο Χάρος!
Στις σελίδες που ακολουθούν, η συντακτική ομάδα του byteme βραβεύει τα καλύτερα των καλύτερων, τα κορυφαία παιχνίδια ανά κατηγορία και ανά format, τους πιο cool ήρωες, τους πιο ψαγμένους αντιπάλους, τα πιο σούπερ-ντούπερ-ουάου όπλα, τους τίτλους που μας «έστειλαν», τους τίτλους που μας απογοήτευσαν. Τα βραβεία προέκυψαν κατόπιν ψηφοφορίας που διενεργήθηκε μεταξύ των συντακτών του site χωρίς να ληφθούν υπ’ όψιν οι βαθμολογίες που απέσπασαν τα διάφορα παιχνίδια στα reviews τους. Ναι, ψάχνοντας στα κιτάπια του byteme θα βρείτε παιχνίδια που βαθμολογήθηκαν με 9 και 9+ και δεν αναφέρονται καν σε μία κατηγορία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν καλά αλλά ότι πολύ απλά βρέθηκαν άλλα, καλύτερα.
Aς περάσουμε, λοιπόν, στο «κυρίως πιάτο», δηλαδή τα ίδια βραβεία.
Let the show begin!
-
-
18:59 28.12.09 Stamatimenos Κορυφαίος αντίπαλοςΤο αγαπημένο μου κομμάτι σε όλο το άρθρο! O Mark Hammil για άλλη μια φορά δίνει τον καλύτερο εαυτό του.




γίνε μέλος για να σχολιάσεις