Ποιοι είμαστε

Καλώς ορίσατε στο byteme.gr! Σας θυμίζουν τίποτε τα ονόματα που είδατε να υπογράφουν τα δημοσιευμένα άρθρα; Είναι πολύ πιθανό, αν οι εμπειρίες σας από τα videogames πάνε μερικά (ή και περισσότερα) χρόνια πίσω. Αν από την άλλη είστε πιο νέοι, είναι ευκαιρία να συστηθούμε!

Ας συστηθούμε, λοιπόν!

Ο πανταχού παρών (κλαψ)
Χάρης Κλάδης

O νονός του byteme αυτοχαρακτηρίζεται «τυχερός», αφού έζησε σχεδόν όλη την πρωτοπόρα εποχή των computer και video games. Φανατικός των ξεχασμένων στο χρόνο home computers και της retro/alternative φιλοσοφίας, προσπαθεί απεγνωσμένα να κλέβει χρόνο για να σχεδιάζει γραφικά στον Amstrad CPC του, όμως η καθημερινότητα δεν του αφήνει πολλά περιθώρια. Έχοντας ξεκινήσει να γράφει για videogames το 1992 με θητεία σε πολλά περιοδικά πρώτης αλλά και... ύστερης δυναμικότητας, είναι ο κατάλληλος κάπτεν, παρά τις προαναφερθείσες (αλλά και όσες... δεν τολμάμε να αποκαλύψουμε) παραξενιές του. Και την τελειομανία του. Α, και το ότι δεν ικανοποιείται με τίποτα. Μας βγάζει και το λάδι μέχρι να περάσει το δικό του. Και αυτή η έφεση στον σαρκασμό... Είναι τόσο... Πφφ, τι αχώνευτος!

Tech Guru /root
Νίκος "DuMmWiaM" Κόντης

Μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας, επέστρεψε στον χώρο των videogames έχοντας πολυδιάστατες αρμοδιότητες. Είναι ο άνθρωπος που πήρε τη στοίβα με τις ιδέες και τα προσχέδια και τα μετουσίωσε στο site που βλέπετε. Βεβαίως αν είναι να μείνει στην ιστορία κάτι που να σχετίζεται με τον Κόντη, αυτό θα ήταν οι... μνημειώδεις διαφωνίες του με τον Κλάδη! Ελιτιστής ο δεύτερος, «mainstream» δηλώνει ο πρώτος, πεισματάρηδες σα μουλάρια και οι δύο, όπως μπορείτε να φανταστείτε οι αναμετρήσεις τους θυμίζουν σκηνές από το... God of War III! Όταν όμως καταλήξουν στην κοινά αποδεκτή λύση (και συνήθως... τα καταφέρνουν, λολ), ο Κόντης θα την πραγματοποιήσει αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο.

Συντακτική Ομάδα

Πέτρος "Sir Pretender" Κηπουρόπουλος

Όποια πέτρα και αν σηκώσεις, θα τον βρεις από κάτω. Στην δέκατη πέτρα, μάλιστα, θα σου πετάξει και κάποια ατάκα προερχόμενη από τηλεοπτική σειρά με τον Μπέζο για να σε αποτελειώσει. Εκτός από τον τιμητικό ρόλο του πιο παραγωγικού συντελεστή στο byteme.gr, o υπερκινητικός Πέτρος έχει αναλάβει και το ιερό καθήκον να κάνει άνω-κάτω τον κόσμο, εξαπλώνοντας φήμη και γυρεύοντας δόξα.

Φωκίων "dismiss" Χαροκόπος

Με μεγάλη θητεία στον χώρο και έχοντας περάσει από πολλά έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα, ο Φωκίωνας διαθέτει την εμπειρία αλλά και το ειδικό βάρος που χρειάζεται το byteme. Παρά τα χρόνια στον χώρο και το πλούσιο βιογραφικό, παραμένει ένας από τους πιο fun δημοσιογράφους και με ακόρεστη όρεξη!

Νότης "Olorin" Χαλκίδης

Αν υπάρχει κάποιος δημοσιογράφος στον χώρο των videogames που να «γεμίζει το μάτι», αυτός είναι ο Νότης. Παράλληλα με την ενασχόλησή του με το byteme, κυνηγάει το μεγάλο του όνειρο να γίνει videogames developer – είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει πολύ καλύτερα απ’ ότι κατά την θητεία του ως μπασκετμπολίστας.

Έκτορας "TxCForever" Ττόφα

Κάθε ομάδα που σέβεται τον εαυτό της έχει καθήκον να αναδεικνύει νέα ταλέντα. Ο Έκτορας ξεκίνησε με μακρά θητεία ως gamer αλλά ως αρθρογράφος ήταν το εκκολαπτόμενο ταλέντο της ομάδας του byteme.gr όταν ξεκινήσαμε. Σήμερα έχει περιτυλίξει τον ενθουσιασμό του με τα απαραίτητα ΧΡ και αποτελεί αναντικατάστατο συνεργάτη.

Στέλιος "gandalfst" Μουστάκης

Πνευματικό παιδί του Χαροκόπου, ο Στέλιος ήρθε με μπόλικη εμπειρία από την μακρόχρονη θητεία του στο gamelife, προσθέτοντας ακόμη ένα έμπειρο... στυλό στην τσέπη του πουκαμίσου του byteme.gr. Έχει μαζευτεί τόση... εμπειρία που σε λίγο θα πρέπει να ξεκινήσουμε να μοιράζουμε στους συντελεστές πούρα κάθε εβδομάδα – έτσι για την ρεκλάμα!

Κώστας "ektetlion" Κωνσταντίνου

Ο ίδιος δηλώνει... «τσουρινακικός». Όποιες και αν είναι οι επιρροές του, όμως, ήταν για το byteme κάτι σαν... σωτήρας, αφού πήρε το ορφανό τμήμα των adventure και... ξεφυσήσαμε όλοι με ανακούφιση αφού γλιτώσαμε από αυτόν τον πονοκέφαλο (φιου!). Για κάποιον περίεργο λόγο (εκτιμούμε ότι πρόκειται για γενετική παρενέργεια) επίσης του αρέσουν πολύ τα JRPG – άντε τώρα να βγάλεις άκρη από αυτόν τον συνδυασμό :Ρ

Σπύρος "Shinobi" Ασημάκης

Φανατικός οπαδός του Sonic και Νέμεση του Χαλκίδη, ο Σπύρος είναι αυτός που έχει περισσότερα καλά λόγια να πει για τη SEGA απ' ότι όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές μαζί (εκτάξει, εκτός ίσως από τον Κλάδη ο οποίος θεωρεί το Mega Drive καλύτερα κονσόλα όλων των εποχών καθότι περιέχει τόσο τον επεξεργαστή 68000 όσο και τον Ζ80..!).