σχόλια

Dismiss
Dismiss | 10:22 20.03.18
Μεταγλωττισμένο το God of War RE: RE: RE: RE: RE: RE: χωρίς τίτλο
Βρε εσύ καλά κάνεις, για μένα λέω. Πιστεύω ότι γίνεται υπερβολή με το υλικό που δημοσιεύεται πριν από την κυκλοφορία ενός τίτλου πλέον.
απάντησε ⇒

pirederas
pirederas | 20:46 19.03.18
Μεταγλωττισμένο το God of War RE: RE: RE: RE: RE: χωρίς τίτλο
Δεν καταλαβαίνω πώς το εννοείτε το spoiler από το gameplay και το art, αλλά εγώ πριν πάρω ένα game θέλω να δω πώς παίζεται κιόλας, για να καταλάβω στο περίπου αν θα μ' αρέσει. Σαφώς και κρατάνε κάποιες gameplay εκπλήξεις που συμβαίνουν αργότερα. Και στο κάτω-κάτω αυτό που πόσταρα δεν δείχνει κάτι περισσότερο απ' ό,τι έχουν ήδη δείξει στα trailers.
απάντησε ⇒

Dismiss
Dismiss | 19:13 19.03.18
Μεταγλωττισμένο το God of War RE: RE: RE: RE: χωρίς τίτλο
Γενικά, και το artwork είναι λίγο spoiler σε αυτές τις παραγωγές. Θέλω να δω τους χαρακτήρες όπως θα τους έχουν υλοποιήσει και σκηνοθετήσει, όχι να τους ξέρω από πριν.
απάντησε ⇒

super_mario
super_mario | 19:12 19.03.18
Ανακοινώθηκε το Sonic Mania Plus χωρίς τίτλο
Για το colors δε θυμάμαι ακριβώς τι είχε συμβεί, πάει πολύς καιρός. Θυμάμαι πάντως ότι σε κάποιο σημείο με είχε εκνευρίσει. Θα το ξαναπαίξω και θα σου πω ακριβώς τι έφταιγε. Έτσι, γιατί μ'αρέσουν οι γόνιμες συζητήσεις δηλαδής.

Όσο για τα παλιά, 'ντάξει. Δε μπορώ να μην συγκρίνω την green hill zone με την marble zone. Στην πρώτη τρέχεις σφαίρα και αέρα και στην δεύτερη περπατάς στα νύχια. Και ο χειρισμός του ΔΕΝ είναι για να περπατάς στα νύχια. Ποτέ δεν μπορούσα να κάνω ακριβώς αυτά που ήθελα. Ή τέλος πάντων, για να μην μας βγάλεις και κουλούς, το σύστημα ελέγχου δεν είναι από αυτά που βοηθούν τον παίκτη να επιβληθεί στο περιβάλλον αλλά από αυτά που πρέπει πρώτα να γνωρίσεις καλά, να συνηθίσεις να το πούμε, για να μπορέσεις έπειτα να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις κάθε πίστας. Δεν θα ξεχάσω τα καντήλια στην spring yard zone μέχρι να μάθω πως πηδάει στα ελατήρια και πως να τον στέλνω εκεί που θέλω όταν το θέλω. Και μη μου πεις ότι στις τελευταίες πίστες, όπου οι platform προκλήσεις είναι πραγματικά μεγάλες, περνάς τρέχοντας. Γι' αυτό το λόγο μου άρεσε περισσότερο το Sonic 2. Εκεί τουλάχιστον εστίασαν περισσότερο στην ταχύτητα και στις διαφορετικές διαδρομές που μπορείς να ακολουθήσεις για να φτάσεις τέρμα. Ναι, αυτό το κάνει καλά.
απάντησε ⇒

super_mario
super_mario | 18:56 19.03.18
Μεταγλωττισμένο το God of War RE: RE: RE: χωρίς τίτλο
Για τίτλους τέτοιου μεγέθους που ξέρεις ότι θα παίξεις στα σίγουρα και δεν περιμένεις κάποιο ριβγιου ή ανάλυση και το βίντεο με gameplay πάλι σπόιλερ είναι. Αυτό κι αν είναι βασικά.
απάντησε ⇒

pirederas
pirederas | 17:45 19.03.18
Μεταγλωττισμένο το God of War RE: RE: χωρίς τίτλο
Απ' ότι βλέπω, στο link που έβαλα δεν παίζουν story spoilers. Τα έχουν κόψει τα cinematics και είναι μόνο gameplay.
απάντησε ⇒

Dismiss
Dismiss | 17:43 19.03.18
Μεταγλωττισμένο το God of War RE: χωρίς τίτλο
Δεν βλέπω ποτέ υλικό πέρα από το αρχικό τρέιλερ, προσωπικά. Ήδη αναγκάζομαι να τρώω πολλά σπόιλερ σε παιχνίδια λόγω δουλειάς, δεν χρειάζομαι άλλα. Μοναδική εξαίρεση αν έχω την ευκαιρία να παίξω ο ίδιος κάτι.
απάντησε ⇒

pirederas
pirederas | 17:20 19.03.18
Μεταγλωττισμένο το God of War χωρίς τίτλο
Βγήκαν previews για το God of War και gameplay videos. Κάνει μπαμ η επιρροή από το σύστημα μάχης των Souls, αν και απουσιάζει η stamina bar. To gameplay δείχνει σαν πάντρεμα των Souls με τα παλιά God of War, μαζί με το cinematic storytelling του The Last of Us.

http://www.youtube.com/watch?v=2e-yAATMjBI

Πώς σας φαίνεται;
απάντησε ⇒

Shinobi
Shinobi | 17:09 19.03.18
Ανακοινώθηκε το Sonic Mania Plus RE: RE: χωρίς τίτλο
Τώρα που δεν μας ακούει: ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ!!!!
απάντησε ⇒

Shinobi
Shinobi | 17:09 19.03.18
Ανακοινώθηκε το Sonic Mania Plus RE: χωρίς τίτλο
Το Heroes είναι εξαιρετικό. Ανώτερο του προβληματικού Sonic Adventure 2. Το Colours διατηρεί τον ίδιο ρυθμό από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν είχα κανένα πρόβλημα και το έχω τερματίσει άπειρες φορές.

Για το pace διαφωνώ, διότι η ταχύτητα μπαίνει στην εξίσωση, αφού μάθεις καλά τις πίστες. Παράδειγμα η Marble Zone. Όταν την βλέπεις για πρώτη φορά, λες είναι αδύνατο να τρέξει κανείς σε μία τέτοια πίστα, που είναι καθαρά πλατφορμ πίστα με πολλά εμπόδια, διαδρομές και δύσκολα σημεία. Και όμως, όταν την μάθεις, τρέχεις χωρίς σταματημό. Αυτή είναι η μαγεία των παλαιών Σάνικ. Γι' αυτό και παραμένουν διαχρονικά και αγέραστα. Θέλει τρόπο.
απάντησε ⇒

Dismiss
Dismiss | 15:33 19.03.18
Ανακοινώθηκε το Sonic Mania Plus RE: χωρίς τίτλο
ΩΩΩΩΩΤΙΤΟΥΠΕΕΕΕΕΕΕΕ
απάντησε ⇒

super_mario
super_mario | 14:04 19.03.18
Ανακοινώθηκε το Sonic Mania Plus χωρίς τίτλο
Διαφωνώ. Θεωρώ το heroes πολύ καλύτερο του colors. Το colors καταρχήν στα μισά αλλάζει τελείως σαν παιχνίδι. Θυμάμαι σε κάποια φάση κόντεψε να γίνει metroidvania. Το heroes είχε την καλύτερη ισορροπία speed, platform, combat. Αν και παρέμενε περίπου στα επίπεδα ενός απλά καλού τίτλου. Προσωπικά πάντα θεωρούσα τα σόνικ μέτρια παιχνίδια που από τη φύση τους ήταν προβληματικά. Ποτέ δε μπορούσαν να κρατήσουν ένα ομαλό pace. Η εναλλαγή ταχύτητας πλάτφορμ είναι κατά τη γνώμη μου το μεγαλύτερο πρόβλημα, το οποίο δε διαχειρίστηκε ποτέ σωστά η sega
απάντησε ⇒

Shinobi
Shinobi | 22:47 18.03.18
Ανακοινώθηκε το Sonic Mania Plus RE: RE: RE: RE: RE: Κατάντησε Capcom η Sega?
Ναι, μετά από 11 χρόνια μπουστοπαίχνιδων, έφταση η ώρα για να αλλάξει ο Σάνικ. Μακάρι να το αναλάβει άλλη ομάδα, είτε εντός, είτε εκτός SEGA. Εκτός και αν αποφασίσουν να συνεχίσουν το εκπληκτικό Sonic Colours, το καλύτερο 3D Σάνικ που έχει βγει μέρχι σήμερα.
απάντησε ⇒

blackpax
blackpax | 21:36 18.03.18
Πρώτη ματιά στο Far Cry 5 χωρίς τίτλο
όμορφα στοιχεία μας μεταφέρεις και ανυπομονώ ακόμα περισσότερο. Ενώ το Φαρ Κρ δεν ήταν ποτέ στις λίστες μου, όταν έπαιξα το 3 που έδωσε δώρο το πλας εκστασιάστηκα και έγινε απ τις αγαπημένες μου σειρές.
απάντησε ⇒

pirederas
pirederas | 18:57 18.03.18
Ανακοινώθηκε το Sonic Mania Plus RE: RE: RE: RE: Κατάντησε Capcom η Sega?
Στα 3D games ο Sonic θέλει ολικό επανασχεδιασμό, και να σταματήσουν να βγάζουν ένα ουσιαστικά arcade racer/platformer. Οι αποτυχίες τους είναι πολύ περισσότερες από τις όποιες επιτυχίες.
απάντησε ⇒

Shinobi
Shinobi | 15:38 18.03.18
Ανακοινώθηκε το Sonic Mania Plus RE: RE: RE: Κατάντησε Capcom η Sega?
Ε, γι' αυτό θέλει συνδυασμό των δύο (2D και 3D). Έπρεπε να συνεχίσουν τη φόρμουλά του Colours ή να βελτιώσουν το Lost World. Σε μικρότερο βαθμό στα προηγούμενα 3D Sanik, και πιο πολύ στο Forces, ο χειρισμός είναι απαράδεκτος. Και αυτό φαίνεται στα τμήματα με τον κλασικό Σάνικ, όπου ακόμα και μια απλή κίνηση (να πηδήξεις από πλατφόρμα σε πλατφόρμα) γίνεται με πολύ κόπο. Απλά το παιχνίδι είναι τόσο εύκολο και οι πίστες πάρα πολύ απλές, που δεν φαίνονται τα προβλήματα στον χειρισμό με την πρώτη ματιά.

Ο Σάνικ θέλει αλλαγή στυλ, νέες ιδέες και επανασχεδιασμό, όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση. Έχει μείνει στάσιμος εδώ και 11 χρόνια. Και φυσικά, να τον αναλάβει μία άλλη ομάδα. Η Sonic Team δείχνει να μην έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο.
απάντησε ⇒

TxCForever
TxCForever | 14:54 18.03.18
Ανακοινώθηκε το Sonic Mania Plus RE: RE: Κατάντησε Capcom η Sega?
Δεν νομίζω να εκτιναχθεί η σειρά με τα Mania. Όταν καταφέρει να βρει ταυτότητα στα 3D θα ξανα-πάρει μπρος η σειρά. Κάτι πήγε να κάνει με το Generations, αλλά είναι απίστευτο το πόσο μπορείς να χαλάσεις μια φόρμουλα από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Ακόμη και οι ίδιοι κατάλαβαν πόσο σκ@τ@ τα έκαναν με το Forces, αλλιώς γιατί να έριχναν την τιμή στα 2/3 αν ήταν σίγουροι για το προϊόν τους;
απάντησε ⇒

Shinobi
Shinobi | 13:06 18.03.18
Ανακοινώθηκε το Sonic Mania Plus RE: Κατάντησε Capcom η Sega?
Χαίρομαι που θα βγει σε δισκάκι, όμως θα ήθελα να βάλουν καμία πίστα παραπάνω. Αλλά δεν πειράζει. Αρκεί να δουλεύουν πάνω στο Sonic Mania 2.

H σειρά θα εκτοξευτεί μόλις το Sonic Mania γίνει σειρά και όταν η SEGA αφήσει το μοντέλο των Sonic Boost, στην περίπτωση των 3D Σάνικ.
απάντησε ⇒

Shinobi
Shinobi | 13:04 18.03.18
To Yakuza Kiwami 2 έρχεται στην Ευρώπη RE: Θα πάθουμε οξεία Γιακουζίτιδα με τόσα Γιάκουζα μαζί
Γενικώς η σειρά Υakuza είναι εξαιρετική. Η ανακοίνωση του Kiwami 2 με ενθουσίασε γιατί θα έχω την ευκαιρία να διορθώσω ένα λάθος του παρελθόντος: να ολοκληρώσω το Yakuza 2. Όταν βγήκε, δεν έπαιζα σχεδόν καθόλου στο PS2. Είχα ρίξει το βάρος στα PS3 και X360.
απάντησε ⇒

pirederas
pirederas | 12:58 18.03.18
To Yakuza Kiwami 2 έρχεται στην Ευρώπη Θα πάθουμε οξεία Γιακουζίτιδα με τόσα Γιάκουζα μαζί
Πολύ ωραίο το πρώτο Yakuza, ο Σπύρος τί έχει να πει για το 2ο remake?

Κι ακόμα δεν έχω πιάσει τα Yakuza 0 και Yakuza 6 :Ρ
απάντησε ⇒

pirederas
pirederas | 12:54 18.03.18
Ανακοινώθηκε το Sonic Mania Plus Κατάντησε Capcom η Sega?
Επόμενο βήμα το Sonic Mania Plus Turbo Edition?

Κι εντάξει πέρα από την πλάκα, μακάρι η σειρά να πάρει μπρος κάποια στιγμή.
απάντησε ⇒

Shinobi
Shinobi | 02:02 16.03.18
Bayonetta 1 + 2 (@Switch) RE: RE: RE: RE: RE: RE: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ
Και κιντεράκια και πορτοκαλάδα με ανθρακικό.
απάντησε ⇒

Shinobi
super_mario
super_mario | 23:35 15.03.18
Ανακοινώθηκε το Shadow of the Tomb Raider χωρίς τίτλο
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΤΖΕΛΙΝΑ!!
απάντησε ⇒

GandalfST
GandalfST | 16:36 15.03.18
Bayonetta 1 + 2 (@Switch) RE: RE: RE: RE: RE: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ
Κάτσε, κάτσε. Να κεράσω ένα σάμαλι;
απάντησε ⇒

super_mario
super_mario | 23:55 13.03.18
Bayonetta 1 + 2 (@Switch) RE: RE: RE: RE: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ
ΈΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΖΙ Η ΦΑΣΗ 'Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;
απάντησε ⇒

Dismiss
Dismiss | 17:44 13.03.18
Bayonetta 1 + 2 (@Switch) RE: RE: RE: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ
Εσύ τι λέει, κάνεις ποτέ εξτραβαγκάντσες διδασκαλίας στα παιδιά του Δημοτικού;
απάντησε ⇒

agrimi78
agrimi78 | 10:56 12.03.18
Nintendo Direct: Μαρτιος 2018 Edition RE: RE: χωρίς τίτλο
Το Remastered το έκανα ηδη pre-order στο switch. Θα είναι λογικά πιο "βατό" λογω του ότι θα τρέχει στην μηχανή του dark souls 3.

Και εγώ δεν ασχοληθηκα με παιχνίδια που, πίστευα, θα καταληξουν τελικά στο switch (okami hd) κτλπ.
απάντησε ⇒

Shinobi
stormtrooper