σχόλια

agrimi78
agrimi78 | 16:10 18.01.18
Η Nintendo παρουσιάζει το Labo χωρίς τίτλο
https://www.amazon.com/best-sellers-video-games/zgbs/videogames/ref=sv_vg_12
απάντησε ⇒

GandalfST
GandalfST | 16:07 18.01.18
Η Nintendo παρουσιάζει το Labo RE: RE: RE: RE: RE: RE: χωρίς τίτλο
ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ.

Θα σου στείλω που μου να συζητήσουμε
απάντησε ⇒

super_mario
super_mario | 15:54 18.01.18
Η Nintendo παρουσιάζει το Labo RE: RE: RE: RE: RE: χωρίς τίτλο
Είχα γράψει ήδη 15 προτάσεις σαν απάντηση αλλά τις έσβυσα. Δε θέλω να ασχοληθώ άλλο με τα λάμπο. Ελπίζω μόνο να ανακοινωθεί σύντομα κάνας τίτλος της προκοπής. Την αγάπη μου.

υγ. Πάντως η αλήθεια είναι ότι τόσην ώρα μου 'χουν έρθει διάφορες ιδέες για το πως θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν τα λάμπο μέσα σε μία τάξη. χμμμμ...


υγ. Στέλιε πού χάθηκες εσύ; Δε μου στέλνεις πχια μηνύματα.
απάντησε ⇒

GandalfST
GandalfST | 15:30 18.01.18
Η Nintendo παρουσιάζει το Labo RE: RE: RE: RE: χωρίς τίτλο
Μα τα έχουμε δει ξανά, τόσες φορές στο παρελθόν. Το Mario Paint, η κάμερα και ο printer στο Gameboy, ακόμη και εκείνο το software (Talent κάτι) που είχαν κυκλοφορήσει μόνο στην Ιαπωνία για το DD.

Μιλάμε για ιστορική παράδοση στα δημιουργικά χαζο-γκίζμο, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί ξαφνιαζόμαστε. Ο πιτσιρικάς εαυτός μου είχε ξετρελαθεί με την κάμερα στο Gameboy, και κάπου εκεί έξω υπάρχει κάποιος αντίστοιχος που θα πέσει με τα μούτρα σε αυτό εδώ.


Επίσης παραθέτω σχετικά με το κόστος:
IGN France confirmed that Labo Kits won’t actually be required to play Labo games, the cartridge or download will be all that you need. Cardboard design patterns for the various games will freely be provided online, meaning that you can replace or build parts with just about any material, provided you’re crafty enough
απάντησε ⇒

super_mario
super_mario | 15:30 18.01.18
Η Nintendo παρουσιάζει το Labo RE: RE: RE: RE: χωρίς τίτλο
Σ' αυτό διαφωνώ. Το Kinectimals ήταν περισσότερο videogame. Αλλά όπως και να 'χει όλοι είδαμε τι απέγινε το Kinect. Και τι στοίχισε το Kinect στην Microsoft. Δεν ξέρω πόσα λεφτά και δυναμικό φάγανε για το Labo αλλά θα ήθελα να τα βάζανε στην ανάπτυξη κάποιου καινούριου τίτλου. Τόσο απλά, δεν ξέρω γιατί δεν το λέει κανείς αυτό. Είμαι παράλογος και υπερβολικός γιατρέ μου;

Η αναγωγή που έκανες θα ήταν σωστότερη εάν έλεγες "Είσαι οπαδός της Lego και ξενερώνεις επειδή κυκλοφορεί videogame της Lego". Δεν έχει να κάνει με τις ηλικίες στις οποίες απευθύνεται αλλά στα χαρακτηριστικά του προϊόντος
απάντησε ⇒

Dismiss
Dismiss | 15:17 18.01.18
Η Nintendo παρουσιάζει το Labo RE: RE: RE: χωρίς τίτλο
Είναι, όμως, σε έναν μικρό βαθμό. Ή τέλος πάντων, συνδέεται με το videogaming σε πολλά σημεία. Όσο ήταν παιχνίδι το Kinectimals, είναι κι αυτό, στην τελική.
απάντησε ⇒

super_mario
super_mario | 15:15 18.01.18
Η Nintendo παρουσιάζει το Labo RE: RE: χωρίς τίτλο
Γκάνταλφ και Μπαντυτέτοιε, μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Η αντίδρασή μου έγκειται όχι στο ότι προσφέρεται ένα προϊόν για παιδιά αλλά στο ότι το προϊόν αυτό δεν είναι videogame.
απάντησε ⇒

Dismiss
Dismiss | 15:11 18.01.18
Η Nintendo παρουσιάζει το Labo RE: RE: χωρίς τίτλο
Για το Switch vs PS4 ως βασική κονσόλα συμφωνώ, σε γενικές γραμμές. Για το Labo, όχι ακριβώς. Με καλύπτει η αναλογία του Στέλιου με τα LEGO και τα Duplo. Αν και αυτό ούτε Duplo δεν είναι, περισσότερο μια οικογενειακή δραστηριότητα/πείραμα, παρά οτιδήποτε άλλο. Αλλά έχει φαντασία και γιατί όχι, στο κάτω-κάτω. Δεν νομίζω ότι θα επηρεάσει το release schedule τους.
απάντησε ⇒

GandalfST
GandalfST | 13:55 18.01.18
Η Nintendo παρουσιάζει το Labo RE: χωρίς τίτλο
Η ανακοίνωση της... ανακοίνωσης χθες το πρωί ήταν ειδικά διατυπωμένη για να αποτρέψει τέτοιες αντιδράσεις. Έκανε λόγο για "...μια νέα διαδραστική εμπειρία για παιδιά, ή για όσους νιώθουν παιδιά". και δεν είναι τυχαίο που έγινε μέρες μετά την πρώτη Direct του χρόνου, και δεν ανακοινώθηκε μαζί. Με λίγα λόγια, δεν απευθύνεται σε εμάς, δεν έρχεται να "μπλέξει" μαζί με τη στρατηγική που έφερε το Switch μπροστάρη στις αγορές.

Το "ξενέρωμα" σου το θεωρώ παράλογο - είναι σαν να είσαι οπαδός της Lego και να ξενερώνεις επειδή κυκλοφορεί τα Duplo :P

Προσωπικά ενθουσιάστηκα με το βίντεο, γιατί βλέπω ολοζώντανο το πνεύμα του εφευρέτη-παιχνιδοποιού που κάνει τη Nintendo τόσο ξεχωριστή σαν εταιρεία εδώ και τόσα χρόνια. Αλλά δεν πρόκειται να το αγοράσω και έχω την εντύπωση πως θα πατώσει και εμπορικά :P
απάντησε ⇒

agrimi78
agrimi78 | 13:33 18.01.18
Η Nintendo παρουσιάζει το Labo χωρίς τίτλο
Εξαιρετική ιδέα!

Η πρώτη αντίδραση μου ήταν ότι απευθύνεται αποκλειστικά στα παιδιά αλλά μετά απο λίγο σκέψη κατέληξα στο συμπέρασμα ότι μπορεί να έχει και φανταστικές ιδέες για ενήλικες πχ φλιπεράκι.

Υπάρχει θέμα με την αντοχή του χαρτιού αλλά γενικά η Nintendo είναι προνοητική και έχει υψηλα στανταρ κατασκευής.
απάντησε ⇒

buddyjesus
buddyjesus | 13:18 18.01.18
Η Nintendo παρουσιάζει το Labo RE: χωρίς τίτλο
Αλίμονο, έβγαλε παιχνίδι για μικρά παιδιά η nintendo. Αίσχος και ντροπή...

ΠΟΣ ΤΩΛΜΕΙΣΑΝ Η ΑΛΕΙΤΑΙΣ!!!!!!
απάντησε ⇒

blackpax
blackpax | 12:44 18.01.18
Η Nintendo παρουσιάζει το Labo χωρίς τίτλο
Επειδή όπως ξέρετε τρελαίνομαι για προβλέψεις, βλέπω να ξεκινάει με τρελές πωλήσεις το labo. Θα το δοκιμάσουν πολλοί γιατί προσθέτει το στοιχείο της δημιουργικής φαντασίας γεγονός που θα δελεάσει και γονείς και παιδιά. Μένει να υποστηριχθεί από καλό software, γιατί και η σονυ είχε κάτι ωραίες ιδέες πχ με το move αλλά με εξαίρεση το carnival island ήταν κακές στην υλοποίηση, κατ'εμέ.
Μετά τις πρώτες τρελές πωλήσεις που θα δείτε, θα κριθεί στο software. Οι τιμές λογικά δεν ευνοούν, αλλά νοιώθω ότι οι οπαδοί της Ν έχουν μάθει να τα σκάνε, οπότε ίσως το αποδεχτούν ως αυτονόητη κατάσταση.
Πάντως εμένα μου αρέσει πολύ ως ιδέα.
απάντησε ⇒

super_mario
super_mario | 12:29 18.01.18
Η Nintendo παρουσιάζει το Labo χωρίς τίτλο
Η αλήθεια είναι πως το χαρτόνι δεν είναι τόσο φθηνό όσο φαντάζεται κάποιος, αλλά και πάλι μαζί με τα λογισμικά και τα παρατρεχάμενα δεν ξέρω πόσο δικαιολογείται μία τέτοια τιμη, όταν μάλιστα προορίζεται σε μικρές ηλικίες, είναι παιχνίδια μικρής διάρκειας και πολύ περιορισμένης αντοχής (ιδίως σε παιδικά χεράκια).

Όπως και να ‘χει θεωρώ ότι το λαμπ δεν εντάσσεται στο φάσμα του gaming με κανένα τρόπο. Όσο υπέροχο και να είναι.

Και switch όχι, δεν πήρα. Το zelda το έπαιξα στο wiiu. Το μόνο που θα ήθελα να παίξω είναι το odyssey και ίσως το mario rabbids. Στο θέμα φορητότητα με καλύπτει το 3ds παρότι είναι παρωχημένο και έχει κακή οθόνη καθότι ασχολούμαι με τίτλους του ds και κάνα fire emblem. Το ps4 έχει σαφέστατα πολλούς περισσότερους τίτλους που με ενδιαφέρουνε. Εξού και η αγορά του. Switch έλεγα να πάρω το καλοκαιράκι ή στο πρώτο price drop που θα γίνει ή σε καμιά ωραία επετειακή έκδοση.

Αλλά κινήσεις τύπου nintendo labo μόνο ξενέρωτες μπορώ να τις χαρακτηρίσω. Το momentum που είχε δημιουργηθεί με το switch ως gaming κονσόλα, μόλις τερμάτισε.
απάντησε ⇒

blackpax
blackpax | 11:00 18.01.18
Η Nintendo παρουσιάζει το Labo χωρίς τίτλο
εξαιρετικό θα έλεγα! Μπράβο στη Ν ! ελπίζω να μην το πνίξει με κακές τιμές.
απάντησε ⇒

pirederas
pirederas | 10:52 18.01.18
Η Nintendo παρουσιάζει το Labo χωρίς τίτλο
Αν ήμουν μικρό παιδί του Δημοτικού θα είχα ενθουσιαστεί με το Labo γιατί μου άρεσε να φτιάχνω πράματα. Αλλά κακά τα ψέματα για ενήλικες δεν λέει πολλά, παρά μόνο αν έχει κάποιος παιδιά να παίζει μαζί τους. Χωρίς να το παίζω σοβαροφανής.
απάντησε ⇒

Dismiss
Dismiss | 09:48 18.01.18
Η Nintendo παρουσιάζει το Labo RE: χωρίς τίτλο
Ναι, η τιμή είναι ένα ζήτημα. Αλλά γενικά είναι ζήτημα η τιμολόγηση της Nintendo, και στα περιφερειακά και στην έλλειψη εκπτώσεων, κλπ. Δεν είναι κάτι καινούριο. Όσο επιβραβεύεται, δεν έχει λόγο να αλλάξει.

Βέβαια, οι τιμές περιλαμβάνουν λογικά και το λογισμικό για κάθε κατασκευή, τα mini-games και τα utilities δηλαδή. Δεν είναι μόνο το χαρτόνι.

Νόμιζα ότι είχες πάρει Switch, btw. Βασικά, το θεωρούσα δεδομένο από τη στιγμή που πήρες Pro.
απάντησε ⇒

super_mario
super_mario | 09:25 18.01.18
Η Nintendo παρουσιάζει το Labo χωρίς τίτλο
Πάντως, μιας και σχολιάζουμε την καινούρια αγορά, στον Μουστάκα που πήγα πρόσφατα έχει κάτι πολύ ωραίες ιδιοκατασκευές, ξύλινες μάλιστα που ξεκινούν από 20 ευρώ. Όχι 70.
απάντησε ⇒

super_mario
super_mario | 09:21 18.01.18
Η Nintendo παρουσιάζει το Labo RE: RE: χωρίς τίτλο
Δεν αντιλέγω. Αν ήμουν 12χρονο θα γούσταρα τρελά. Και ναι, όντως δημιουργούν δική τους αγορά. Είναι αδιαμφισβήτητα μια καλή εταιρική κίνηση. Δε βρίσκω όμως κανένα κοινό σημείο με το gaming. Οι καζουαλιές στο wii είχαν σχέση με το gaming. Τα amiibo επίσης. Αυτό το λαμπ είναι κάτι τελείως διαφορετικό, σε τελείως άλλο χώρο και δε βλέπω για ποιο λόγο θα μας ενδιέφερε.

Και σαν gamer και υποψήφιος αγοραστής switch αρχίζω να έχω πλέον στο μυαλό μου το δεδομένο ότι η εταιρία αυτή δαπανεί χρήματα έρευνας και ανάπτυξης σε παιχνίδια και όχι σε games.
απάντησε ⇒

Dismiss
Dismiss | 07:17 18.01.18
Η Nintendo παρουσιάζει το Labo RE: χωρίς τίτλο
Εντάξει, ίσως να μην είναι για μας, αλλά είναι πολύ ωραία ιδέα, μπράβο. Τώρα, αν θα αξίζουν τα σετ τα χρήματά τους είναι άλλο ζήτημα, γιατί, αν κατάλαβα καλά, δεν μπορείς ουσιαστικά να φτιάξεις κάτι δικό σου και το χαρτόνι δεν έχει την αντοχή του πλαστικού.

Σίγουρα πάντως είναι κάτι πολύ πιο δημιουργικό και ενδιαφέρον από τα Amiibo. Στην ουσία δημιουργούν μια δική τους αγορά. Όπως και αν το δεις, είναι "παιχνίδια" με όλη την έννοια της λέξης.
απάντησε ⇒

super_mario
super_mario | 06:43 18.01.18
Η Nintendo παρουσιάζει το Labo χωρίς τίτλο
είμαι... ΤΟσο χαρούμενος που πήρα πλεϋστέισο
απάντησε ⇒

Dismiss
Dismiss | 07:15 15.01.18
H SEGA παρουσιάζει τo Total War: Three Kingdoms RE: χωρίς τίτλο
Όντως και προσφέρεται και για το turn-based κομμάτι.
απάντησε ⇒

pirederas
pirederas | 21:26 14.01.18
H Bandai Namco παρουσιάζει το Dark Souls Remastered RE: χωρίς τίτλο
Προς το παρόν τουλάχιστον υπάρχει μόνο το Dark Souls Remaster και το επερχόμενο μυστηριώδες "Shadows Die Twice"teaser το οποίο κανείς δεν ξέρει τί είναι ακριβώς. http://www.youtube.com/watch?v=OAYhXKC0LJ8
απάντησε ⇒

stormtrooper
stormtrooper | 20:29 14.01.18
H SEGA παρουσιάζει τo Total War: Three Kingdoms χωρίς τίτλο
Θα προτιμούσα shogun 3 αλλά δικαιούται και η Κίνα να μπει σε Total War έχει θέμα να προσφέρει.
απάντησε ⇒

stormtrooper
stormtrooper | 20:27 14.01.18
H Bandai Namco παρουσιάζει το Dark Souls Remastered χωρίς τίτλο
Είναι το παιχνίδι της From που έχω παίξει τις περισσότερες φορές, 4 "γεμάτοι" γύροι σίγουρα οπότε δεν με τραβάει ιδιαίτερα, καλύτερα ενα remake του demons η ακόμα καλύτερα ενα demons 2
απάντησε ⇒

pirederas
pirederas | 19:24 14.01.18
H Bandai Namco παρουσιάζει το Dark Souls Remastered RE: RE: χωρίς τίτλο
Δεν περιμένω να δω τίποτα τρομερά βελτιωμένα γραφικά σαν το Shadow of the Colossus που βγαίνει τώρα. Μόνο 1080p/60 fps σε σχέση με 720p/30 fps. Άντε και λίγο ανώτερα grafix settings σαν στο PC.

Πάντως οι φίλοι μου με ψήνουν για DS οπότε μου φαίνεται δεν το αποφεύγω :)
απάντησε ⇒

Shinobi
Shinobi | 12:02 14.01.18
H Bandai Namco παρουσιάζει το Dark Souls Remastered RE: χωρίς τίτλο
Επειδή δεν ασχολήθηκα όσο θα έπρεπε με το Dark Souls όταν βγήκε, ευχαρίστως θα το ξεκινούσα ξανά στο PS4.

Με την προϋπόθεση ότι η νέα έκδοση θα έχει βελτιωμένα γραφικά.
Αλλιώς, μια χαρά συνεχίζω το ορίτζιναλ DS στο Xbox One.
απάντησε ⇒

pirederas
pirederas | 21:46 12.01.18
H Bandai Namco παρουσιάζει το Dark Souls Remastered χωρίς τίτλο
Δεν ξέρω αν θα ήθελα να το ξαναπαίξω το Dark Souls, είναι ένα τεράστιο game με όλη την σημασία της λέξεως και το είχα λιώσει με 2 playthroughs. Υπάρχουν κι άλλα καινούρια games που με περιμένουν. Θα ήθελα πάντως το Demons Souls να επανακυκλοφορήσει με σημαντικές βελτιώσεις και όχι απλά ένα HD port.

Πάντως θέλω να δω τί θα γίνεται με το frame rate στην ελεεινή Blighttown (στα PS3/XB360 έπεφτε άνετα από τα 30 fps στα 10-15 fps), ειδικά όταν οι οικιακές κονσόλες στοχεύουν τα 60 fps.
απάντησε ⇒

pirederas
pirederas | 21:15 02.01.18
Φήμη: Πρώτη εικόνα από το νέο παιχνίδι του Fumito Ueda χωρίς τίτλο
Σίγουρα είναι tease για το επόμενο project του Fumito Ueda. Και το όνομα Beauty and the Beast 2018 είναι προφανώς code name. Κάποια στιγμή θα μάθουμε τί ακριβώς είναι, αλλά ήδη από το όνομα κάτι μου λέει ότι θα μοιάζει με το The Last Guardian.
απάντησε ⇒

Fearless
Fearless | 12:35 02.01.18
Καλά Χριστούγεννα (version 2017) RE: RE: χωρίς τίτλο
χρόνια πολλά Σπύρο!!
απάντησε ⇒

Shinobi
Shinobi | 23:56 01.01.18
Καλά Χριστούγεννα (version 2017) RE: χωρίς τίτλο
Καλή χρονιά Ατρόμητε!
απάντησε ⇒