σχόλια

TxCForever
TxCForever | 15:59 11.07.18
Ανακοινώθηκε το Asterix & Obelix XXL 3... χωρίς τίτλο
Να κάτι που δεν περίμενα να δω ποτέ ξανά στη ζωή μου.
απάντησε ⇒

super_mario
super_mario | 08:16 11.07.18
Ανακοινώθηκε το Asterix & Obelix XXL 3... χωρίς τίτλο
Ήταν τόσο καλό και έχει ενθουσιαστεί τόσος κόζμος;;; Ο Olimar τί δουλειά έχει στο κεφάλι της σφίγγας;;
απάντησε ⇒

Danny
super_mario
super_mario | 00:58 05.07.18
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Shenmue I & II χωρίς τίτλο
Σε switch γιατί δεν βγαίνει; Δεν μπορεί να τρέξει παιχνίδια dreamcast; ή τελικά είναι τόσο διαφορετικός ο προγραμματισμός; ή βαριούνται;
απάντησε ⇒

Shinobi
Shinobi | 17:30 04.07.18
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Shenmue I & II RE: ΒΑΡΕΜΑΡΑ
ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
απάντησε ⇒

Dismiss
blackpax
blackpax | 15:12 03.07.18
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο εξώφυλλο του NBA 2K19 RE: RE: χωρίς τίτλο
Κάθε άλλο παρά λίγο το λες. Πόσω μάλλον όταν πρεσβεύει την Ελλάδα, την οποία θα βάλει σε τόσα σπίτια. Δεν υπάρχει καλύτερος πρεσβευτής αυτή τη στιγμή.
απάντησε ⇒

Dismiss
Dismiss | 11:09 03.07.18
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο εξώφυλλο του NBA 2K19 RE: χωρίς τίτλο
Είναι ο πρώτος μη Αμερικανός που μπαίνει στο εξώφυλλο της σειράς. Δεν το λες και λίγο.
απάντησε ⇒

blackpax
blackpax | 08:12 03.07.18
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο εξώφυλλο του NBA 2K19 χωρίς τίτλο
Το παιδί αυτό έχει εξαιρετική πνευματική χωρητικότητα κι αυτό είναι ένας βασικός λόγος που προχωράει τόσο αλματωδώς, πέρα από τα φυσικά προσόντα. Μπράβο του, είναι πιο Έλληνας από πολλούς, αν ανατρέξει κανείς σε δηλώσεις και πράξεις του. Άσχετα αν πάντα βρίσκουν, και θα βρίσκουν, κάτι να του προσάψουν. Ιστορική στιγμή για το gaming marketing και την Ελλάδα. Μπράβο!
απάντησε ⇒

Dismiss
Dismiss | 12:04 02.07.18
Αποχώρησε από την ΕΑ η Amy Hennig RE: χωρίς τίτλο
Γενικά, όλη η σειρά θα μπορούσε να είναι ένα αριστούργημα αν δεν έκανε κάποιες λανθασμένες επιλογές στο gameplay. Το Reaver ήταν με διαφορά το καλύτερο νομίζω, ιδιαίτερα αν λάβουμε υπόψη την εποχή του.
απάντησε ⇒

agrimi78
agrimi78 | 15:16 29.06.18
Αποχώρησε από την ΕΑ η Amy Hennig χωρίς τίτλο
Αυτή η είδηση μου θύμισε ότι το μεγαλύτερο "εγκλημα" στο σύγχρονο gaming είναι ότι δεν έχει γίνει remake το Soul Reaver με βάση τον αρχικό σχεδιασμό του.

https://en.wikipedia.org/wiki/Legacy_of_Kain:_Soul_Reaver
απάντησε ⇒

pirederas
pirederas | 13:12 28.06.18
God of War (@PS4) χωρίς τίτλο
Τερμάτισα το campaign και θα ασχοληθώ με side quests και post-game.

Πολύ καλή ιστορία, που θα εκτιμήσουν όμως περισσότερο οι γονείς παρά οι νεαροί που είχαν συνηθίσει τις επικούρες του Kratos.

Ο κόσμος του παιχνιδιού παντρεύει πολλές σχετικά γραμμικές πίστες με έναν ανοιχτό χάρτη. Ιδανική μίξη για όσους έχουν κουραστεί από τα χαοτικά ανοικτόκοσμα αλλά και από τα τελείως γραμμικά παιχνίδια.

Το σύστημα μάχης είναι πολύ καλό, αλλά έχει ένα μειονέκτημα. Λόγω της πολύ κοντινής κάμερας, ακόμα και με τα βελάκια για τις εισερχόμενες απειλές, μπορείς εύκολα να χτυπηθείς από mobs, ειδικά σε κλειστούς χώρους. Ή ακόμα χειρότερα, να σε κάνουν one shot δυνατοί εχθροί με unblockable επιθέσεις που δεν τους είδες να έρχονται από το πλάι.

Επίσης εδώ δεν υπάρχουν τα invincibility frames του Dark Souls όταν κάνεις dodge, και θέλει προσοχή πότε θα κάνεις ρουνικές επιθέσεις που κρατάνε ώρα γιατί μπορείς να φας κανονικά ζημιά ενώ είσαι καρφωμένος σε ένα σημείο.

Τα κανονικά boss fights (τα Trolls, τα Ogres και οι Αρχαίοι δεν είναι bosses παρά μόνο την πρώτη φορά που τα αντιμετωπίζεις, μετά είναι παιχνιδάκι) είναι λίγα αλλά καλά, με εξαίρεση τον δράκο που είναι πατάτα. Κρίμα που τις Βαλκυρίες τις έχουν κρυμμένες, έπρεπε τουλάχιστον μία εξ αυτών να είναι κανονικό boss στο campaign.

Στο αναπόφευκτο sequel, ο Kratos θα ξεριζώσει και το πάνθεον των Βορείων μετά το αρχαιοελληνικό.
απάντησε ⇒

Dismiss
Dismiss | 21:48 27.06.18
Yoku's Island Express (@PS4, Xbox One, Switch, PC) RE: χωρίς τίτλο
Επίσης, δεν τα διαλέγουμε πάντα, παιδιά. Αυτό μας το έστειλαν από έξω, άρα είναι υποχρέωσή μας να το παρουσιάσουμε. Όχι ότι δεν θέλαμε κιόλας. Αλλά δεν μπορούμε να αγοράζουμε όλα όσα δεν μας στέλνουν.
απάντησε ⇒

super_mario
super_mario | 21:07 27.06.18
Yoku's Island Express (@PS4, Xbox One, Switch, PC) χωρίς τίτλο
Μιας και ανέφερες το unravel, να ένα υπερεκτιμημένο παιχνίδι. Τα γραφικά του ναι, είναι υπέροχα αλλά το βρήκα τόσο κουραστικό παιχνίδι. Αργό και κουραστικό. Στον 4ο κόσμο το παράτησα. Και ΙΜΟ κουραστική είναι και η αισθητική του. Aυτό το λίγο βρέχει έξω κι έχω μελαγχολήσει, λίγο ένα βιολί παίζει ξεχασμένο κάτω από τον σφένδαμο, λίγο το τζάκι τρίζει και μυρίζει ρυζόγαλο της γιαγιάς στο σαλόνι έχω κουραστεί να τo βλέπω, και όχι μόνο στα video games. Το Yoku από την άλλη δείχνει να είναι πιο κεφάτο, πιο γρήγορο και με περισσότερη ψυχούλα. Αισθητικά εμένα μου θυμίζει περισσότερο τα δύο τελευταία Rayman και όχι το Unravel.

Όσο για το Celeste, ΝΑΙ. Αν και εξίσου σημαντικά ήταν τα super meat boy, mutant mudds και φυσικά το shovel knight. Δεν τα προλαβαίνεις όλα. ΚΑι να σου πω και κάτι, χάρηκα που έγινε review το Yoku γιατί δεν ήξερα καν ότι υπήρχε. Ενώ το celeste συζητιόταν παντού.
απάντησε ⇒

goal_scoring_superstar_hero
goal_scoring_superstar_hero | 20:47 27.06.18
Yoku's Island Express (@PS4, Xbox One, Switch, PC) χωρίς τίτλο
Από το trailer, ένα αντίγραφο του unravel, με πολύ κατώτερα γραφικά και αισθητική προσέγγιση με κουνελάκια και φρουτάκια. Not for me.
Και ακόμα μεγαλύτερη αδικία? Παρουσιάστηκε τούτο και όχι το καλύτερο 2d platform όλων των εποχών κατά την γνώμη κάποιων, το celeste.
απάντησε ⇒

Dismiss
Dismiss | 15:21 27.06.18
Yoku's Island Express (@PS4, Xbox One, Switch, PC) RE: χωρίς τίτλο
Γιατί να μη βγει, ιδανική πλατφόρμα για τέτοιου είδους κυκλοφορίες. Για την ακρίβεια, δεν θα ξαφνιαστώ αν έχει και τις περισσότερες πωλήσεις εκεί... τουλάχιστον μέχρι να αρχίσει να μπαίνει σε sales.
απάντησε ⇒

super_mario
super_mario | 14:44 27.06.18
Sushi Striker: The Way of Sushido (@Switch, 3DS) χωρίς τίτλο
ΠΟλύ μαρέσουν αυτά τα παιχνιδάκια pick up and play αλλά όχι για 50 ευρώ. Και τα 40 για το 3ds πάλι πολλά μου φαίνονται. Σήμερα για παράδειγμα στον ΟΑΕΔ έπαιζα Johnny's Payday Panic. Στο 3ds. Έτσι για το καλό. Κλασσικός αυτιστικός τίτλος κάτω των 10 ευρώ.
απάντησε ⇒

super_mario
super_mario | 14:37 27.06.18
Yoku's Island Express (@PS4, Xbox One, Switch, PC) χωρίς τίτλο
αυτό που είδα εμένα πάντως μου άρεσε, εμένα. Βγήκε και στο Switch; oops, hint!
απάντησε ⇒

Dismiss
Dismiss | 10:41 27.06.18
Yoku's Island Express (@PS4, Xbox One, Switch, PC) Από αυτά τα μικρά παιχνιδάκια που ξεχωρίζουν...
...βγάζει ενέργεια, θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή.
απάντησε ⇒

Dismiss
Dismiss | 11:50 22.06.18
H Sony παρουσιάζει τη σειρά Playstation Hits RE: RE: RE:  Platinum
Ναι, ισχύει. Και οι συσκευασίες στις ΗΠΑ ήταν έτσι, με την κόκκινη λωρίδα, μόνο που τότε ήταν πολύ πιο φαρδιά.
απάντησε ⇒

blackpax
blackpax | 11:41 22.06.18
H Sony παρουσιάζει τη σειρά Playstation Hits RE: RE:  Platinum
νομίζω ότι μόνο Ευρώπη τα λέγαμε πλατινουμ, ακόμα και τα πρώτα. Στην Αμερική ήταν απ την αρχή PlayStation hits. Δεν είμαι σίγουρος
απάντησε ⇒

Dismiss
Dismiss | 11:28 22.06.18
Dark Souls Remastered (@PS4, Xbox One, PC) RE: χωρίς τίτλο
Με greatsword το είχα βγάλει την πρώτη φορά. Είχα ξεκινήσει με Wanderer πώς τον λένε, αλλά είχε πέσει πολύ κοντά στην αρχή το Black Knight Greatsword το οποίο ήταν ΤΟ brute force όπλο για το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, τρομερό scaling στη ζημιά με STR. Τώρα το ξεκίνησα με pyromancer.
απάντησε ⇒

Dismiss
Dismiss | 13:34 21.06.18
H Sony παρουσιάζει τη σειρά Playstation Hits RE:  Platinum
Ναι, αλλά η αισθητική θα ήταν λίγο ενοχλητική σήμερα. Και τότε ήταν λίγο αμφιλεγόμενη.
απάντησε ⇒

coatdioper
coatdioper | 13:13 21.06.18
H Sony παρουσιάζει τη σειρά Playstation Hits  Platinum
Θα ήταν πιασάρικο πάντως αν τα λανσάρανε σαν Platinum της πρώτης γένιας!
απάντησε ⇒

Dismiss
Dismiss | 13:26 20.06.18
God of War (@PS4) RE: RE: RE: χωρίς τίτλο
Όχι, εννοώ μια δεύτερη κίνηση που μπορείς να μάθεις για το Spartan Rage, η οποία κάνει τρελό knockback. Με XP ξεκλειδώνονται όλα τα skills, απλά μερικά έχουν κάποια προαπαιτούμενα (και κάποια ξεκλειδώνονται στην εξέλιξη της ιστορίας). Νομίζω τα dodge και block στα εξηγεί στην αρχή με τον ξένο. Γενικά, ναι, δεν έχει κανένα ιδιαίτερο tutorial, λέει μερικά βασικά πράγματα μια φορά και αυτό ήταν.

O ρούνος που λες είναι όντως το πρώτο ξόρκι και αναβαθμίζεται κι αυτό. Με αυτό νίκησα το challenge που σου είπα και πετώντας συνέχεια το τσεκούρι, γιατί με τέτοια διαφορά επιπέδου δεν μπορείς να πλησιάσεις καν.
απάντησε ⇒

pirederas
pirederas | 11:51 20.06.18
God of War (@PS4) RE: RE: χωρίς τίτλο
Έχω βρει ένα ρούνο (υποχρεωτικό για να συνεχίσεις) που κάνει ένα μικρό knockback (R1+L1). Επίσης 2 upgrades στον Kratos για το τσεκούρι του. Δεν έχω και πολύ XP ακόμα να ξοδέψω. Επίσης βλέπω ότι κάποια upgrades θέλουν κάτι κόκκινα πραματάκια αντί για XP, τί είναι αυτά;

Το hint system/tutorial είναι κακό γιατί δεν εξηγεί όσα πρέπει (στην αρχή που πολεμάς πρώτη φορά τα mobs, δεν λέει πουθενά ότι πατάς Χ για dodge ή L1 για την ασπίδα, παρά μόνο τα R1/R2 για επίθεση).
απάντησε ⇒

Dismiss
Dismiss | 11:04 20.06.18
God of War (@PS4) RE: χωρίς τίτλο
Εκεί λέει να παίξεις από την αρχή, για να καταλάβεις το σύστημα μάχης. Δοκίμασε να κάνεις upgrade στο Spartan Rage και να πάρεις εκείνη την κίνηση που τους σπρώχνει πίσω. Μετά πήγαινέ τους σε έναν γκρεμό. Result. Πολύ χρήσιμο upgrade, παρόλο που δεν φαίνεται στην αρχή, εκείνο που τους παγώνει, αν κάνεις σερί χτυπήματα. Επίσης, μη σνομπάρεις τη ζημιά του ιπτάμενου τσεκουριού, παρόλο που φαίνεται λίγη. Έβγαλα challenge στο level 1 με αντιπάλους level 6 μόνο με αυτό και μαγικά (το πρώτο που σου δίνει, δηλαδή).
απάντησε ⇒

pirederas
pirederas | 10:52 20.06.18
God of War (@PS4) χωρίς τίτλο
Ξεκίνησα το God of War στο Challenge mode και μου έχει φύγει η μαγκιά. Πραγματικά μιλάμε για φάση Dark Souls.

Έχω νικήσει τα πρώτα 2 bosses (ένα troll και τον "ξένο"), αλλά εκεί που δυσκολεύτηκα πολύ είναι σε μια αρένα με πολλούς εχθρούς (μερικοί εκ των οποίων ρίχνουν και projectiles). Στην αρχή του παιχνιδιού ο Kratos δείχνει κάπως αδύναμος.

Έχω επιλέξει την ελληνική γλώσσα για να τιμήσω την δουλειά των ηθοποιών. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, ειδικά σε σύγκριση με άλλες προσπάθειες στο παρελθόν, αλλά σπάει το immersion ο ηθοποιός που ερμηνεύει τον Ατρέα, λόγω της εμφανούς διαφοράς ηλικίας.
απάντησε ⇒

agrimi78
agrimi78 | 08:20 19.06.18
Dark Souls Remastered (@PS4, Xbox One, PC) χωρίς τίτλο
Το παίζω τώρα και έχω πάρει Lordvessel & 3/4 απο Lord Souls. Είμαι έτοιμος να πάω στο expansion και να γυρίσω αργότερα για τον τερματισμό.

Το παίζω σε 3440*1440 και είναι πραγματικά ακόμη πανέμορφο, τα μοντέλα και οι λεπτομέρεια στις πανοπλίες είναι ακόμη state of the art.

Θεωρώ ότι θα έπρεπε να γίνουν μερικές παρεμβάσεις προς όφελος της ροής αλλά απο ότι καταλαβαίνω δεν ασχολήθηκε καθόλου η from, με το remaster, και είναι εργολαβία σε άλλη εταιρεία.

Θα έπρεπε να μεγαλώσουν το δωμάτιο του Capra Demon και να αφαιρέσουν το knockback απο τους 2 archers στο Anor Londo. Αυτά είναι κακός σχεδιασμός και θα έπρεπε να έχουν διορθωθεί.

Παίζω πρώτη φορά souls παιχνίδι full brute force (Black Knight Ultra greatsword) και πραγματικά το ευχαριστιέμαι. Έβγαλα όλα τα bosses χωρίς summon (μόνο τον solaire στα gargoyles) και με το greatsword μου φαίνεται πολύ "βατό" το παιχνίδι. Τις άλλες φορές προσπαθούσα να έχω ισορροπημένα stats και μου έβγαινε jack of all trades (δηλ master of none :P).

Συμφωνώ με τον Φωκιωνα, το παιχνίδι είναι all time classic και ο κόσμος του ο καλύτερος της σειράς.
απάντησε ⇒

pirederas
pirederas | 20:40 18.06.18
Dark Souls Remastered (@PS4, Xbox One, PC) χωρίς τίτλο
Για μένα τα Dark Souls 1 και Bloodborne ειναι τα καλύτερα που έφτιαξε ο Miyazaki στο είδος που ο ίδιος δημιούργησε και καθιέρωσε. Το DS3 είναι πιο εξελιγμένο τεχνολογικά αλλα δεν φτάνει την ποιότητα της εμπειρίας του DS1.

Καθώς η FROM δείχνει να αφήνει πίσω της το Souls (το Sekiro διαβάζω ότι δεν ειναι soulslike), πλέον ελπίζουμε σε καλους κλώνους τύπου Nioh και Code Vein.
απάντησε ⇒