στήλες

Τα παιχνίδια των PS4 και Xbox One θα μπορούν να πουληθούν από δεύτερο χέρι

""

Ο Πρόεδρος της εταιρείας καταστημάτων GameStop επιβεβαιώνει κατηγορηματικά ότι τα παιχνίδια στο PS4 και στο Xbox One θα μπορούν να πουληθούν από δεύτερο χέρι.

«Τόσο η Microsoft όσο και η Sony έχουν επιβεβαιώσει ότι τα παιχνίδια θα μπορούν να ξαναπουληθούν», λέει στο Forbes «...εφόσον αυτό θα τα κάνει πιο προσιτά. Οι παίκτες φέρνουν σε εμάς ένα παλιότερό τους παιχνίδι και κερδίζουν έκπτωση για την αγορά κάποιου νεότερου. Οι εταιρείες το καταλαβαίνουν αυτό». 

14 σχόλια συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις
Teras
12:06 22.05.13 Teras Ναι!
Με τη διαφορά ότι στο PS4 θα είναι απλή και ξεκάθαρη η διαδικασία όπως γίνεται τώρα, ενώ στο X1 (τι αποτυχημένο όνομα, δεν μπορούσαν να το πουν NEXTBOX;) θα έχεις ενεργοποίηση/απενεργοποίηση με live IDs και ποιος ξέρει τι άλλο περιορισμό.
Πιο πολύ σαν ευσεβής πόθος και μήνυμα προς την MS μου φαίνεται αυτή η δήλωση παρά επιβεβαίωση.

inboygr
13:03 22.05.13 inboygr RE: Ναι!
Καλά μην είσαι και τόσο σίγουρος:
http://www.screwattack.com/news/sony-hints-ps4-does-contain-feature-block-used-games-its-publishers-use-it

Μου αρέσει πάντως που κάποιοι θεωρείται κάποια πράγματα τόσο δεδομένα....

Teras
13:22 22.05.13 Teras RE: RE: Ναι!
Δεδομένα θεωρούμε τα πράγματα που ισχύουν ή φαίνονται να ισχύουν μέχρι τώρα και δεν εννοώ φήμες.
Μέχρι να βγεί η Sony και να πεί ότι τα μεταχειρισμένα θα παίζουν υπό τις τάδε προυποθέσεις με τους δείνα περιορισμούς, το δεδομένο αυτή την στιγμή είναι ότι θα παίζουν όπως ξέρουμε. Όταν και αν αλλάξει αυτό εδώ θα είμαστε να τα λέμε.

inboygr
13:53 22.05.13 inboygr RE: RE: RE: Ναι!
Εντάξει όπως το βλέπει ο καθένας, αν σε καλύπτει ότι δεν έχει πει τους περιορισμούς και τις προϋποθέσεις επομένως δεν είναι και δεδομένο όταν αφήνει επίσημα την επιλογή για κλείδωμα στις τρίτες εταιρίες εμένα γιατί να με πειράξει;

Teras
14:21 22.05.13 Teras RE: RE: RE: RE: Ναι!
Καταλαβαίνω τι λες, αλλά το ένα πράγμα είναι επιβεβαιωμένο (MS) και το άλλο είναι στον αέρα (Sony). Προφανώς δεν είμαι ανώτερο στέλεχος της Sony για να ξέρω τι θα ισχύσει τελικά, αλλά μέχρι τώρα που μιλάμε αυτό ισχύει.

Εσύ που ξέρεις ότι οι τρίτες θα χρησιμοποιήσουν μια τέτοια επιλογή; Πόσες θα το κάνουν; Θα γίνει από όλους ταυτόχρονα; Αν το κάνουν και δουν τις πωλήσεις να κάνουν ελεύθερη πτώση, μήπως σταματήσουν να το κάνουν;

Με αυτή τη λογική να μην σχολιάζουμε τίποτα μέχρι να οριστικοποιείται.

inboygr
14:40 22.05.13 inboygr RE: RE: RE: RE: RE: Ναι!
Δεν διαφωνώ καθόλου πως με αυτήν την λογική που προτείνεις δεν θα έπρεπε να σχολιάζουμε τίποτα μέχρι να οριστικοποιείται.

Απάντησε μου τότε στα ερωτήματα που έθεσες για το σύστημα της Μ$...

Teras
14:50 22.05.13 Teras RE: RE: RE: RE: RE: RE: Ναι!
Σε έχασα.

tk7
13:05 22.05.13 tk7 χωρίς τίτλο
Ναι αλλα το "ΝEXTBOX" δεν μπορεις να το πεις 3 φορες γρηγορα

Teras
13:23 22.05.13 Teras RE: χωρίς τίτλο
χαχαχαα!

blackpax
14:04 22.05.13 blackpax χωρίς τίτλο
θα μπορούσαν να το πουν και NeXboX, χωρίς το Τ. Και γρήγορα το λες και παραπέμπει ηχητικά σε next xbox. Παρότι η MS μου φάνηκε λίγη , ας δούμε όλα τους τα χαρτιά και ας μιλήσουμε τότε. Για την ώρα μου φαίνεται ψιλοepic ψιλοfail το xboxone και η sony προς τη δόξα τραβά....

cloud
14:26 22.05.13 cloud χωρίς τίτλο
Σχετικά με το όνομα, εδώ και αν έχω ρίξει γέλιο!! :Ρ
Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι ούτε εμένα μου αρέσει το ΧΒΟΧ ΟΝΕ, και δεν θα αναφερθώ αποκλειστικά στο τι λέγεται εδώ μέσα, αλλά το τι έχω διαβάσει και ακούσει σε πολλά ακόμα site... Πάμε παρακάτω..

Αυτό που μου αρέσει είναι ότι κάποιοι θεωρούσαν δεδομένο ότι θα ονομάζεται η ΧΒΟΧ 720 (!!!!!), ή ΝEXTBOX, και σήμερα πέφτουν από τα σύννεφα γιατί δεν είχε ένα από τα 2 ονόματα..
Καλά ρε παιδιά... Το "ΧΒΟΧ 720" που στο διάολο κολλούσε; Τι λογική είχε για να ονομαστεί "ΧΒΟΧ 720"; Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβουμε ότι αυτό το ας πούμε όνομα το έβαλαν οι χρήστες, και δεν είχε καμία λογική από την πρώτη στιγμή! Τι σκατά είναι το "ΧΒΟΧ 720"; Και γιατί να μην λέγεται "ΧΒΟΧ 3600" (Και από το πολύ γύρο γύρο μας έπιασε ζαλάδα..);
Τώρα για το ΝEXTBOX, αν και σχετικά καλό, και πέρα από το ότι νομίζω ότι για ακόμα μία φορά είναι ένα αυθαίρετο όνομα από τους χρήστες, ξανά που κολλάει; Και το επόμενο ΧBOX πως στο καλό θα το λένε; "ΝΕΧΤ-ΝΕΧΤΒΟΧ";

Τώρα το ΧΒΟΧ ΟΝΕ αν και μάπα, σίγουρα ταιριάζει στην φιλοσοφία του συστήματος..
Και για το αν θα μπορούσε να είναι καλύτερο, ναι, θα μπορούσε..

tsab
14:55 22.05.13 tsab RE: χωρίς τίτλο
Εμενα μ'αρεσει γιατι του δωσανε ηδη παρατσουκλι Xbox Juan (Χουάν) στο ιντερνετ

- "Xbox Juan, what's on HBO?"

pirederas
16:30 22.05.13 pirederas χωρίς τίτλο
Εγώ που δηλώνω ότι δεν θα πάρω Xbox ποτέ, λέω ότι το φημολογούμενο όνομα του περασμένου μήνα, "Xbox Infinity", ήταν γαμάτο. Τί Xbox One ρε παιδιά στο Edmonton?!?! Μην πω ότι για τους σκοπούς της Microsoft, θα έπρεπε κάποια στιγμή το Xbox σαν όνομα να απαλειφθεί. Αφού έχουν στόχο να επεκταθούν σε μπαμπάδες, γιαγιάδες, γκόμενες κλπ, θα έπρεπε να απαλείψουν ένα όνομα που παραπέμπει σε πιτσιρικαρία και gamers (δηλαδή "ξενέρωτους" κατά τις γκόμενες!...).

paokman
09:38 24.05.13 paokman ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ:
« Μπέρδεμα το θέμα με τα μεταχειρισμένα... Θεωρώ ότι δεν πρέπει να χτυπηθούν οι αγορές της ενοικίασης και των μεταχειρισμένων, διότι λειτουργούν ως έμμεση διαφήμιση. Και εξηγούμαι: Αγόρασα μεταχειρισμένο το Super Mario Galaxy, μου άρεσε, οπότε, όταν βγήκε το δεύτερο, το αγόρασα από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του, καινούργιο. Επίσης, είχα ενοικιάσει το Darksiders, μου άρεσε και έσπευσα να το αγοράσω την επομένη.»