στήλες

Στο Xbox One δεν θα υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ Live Arcade, indie και κουτάτων παιχνιδιών

""

Μιλώντας στο Eurogamer ο Φιλ Χάρισον, αντιπρόεδρος των Microsoft Studios, αποκάλυψε ότι στο Xbox One θα υπάρχει ένα κοινό κανάλι για όλα τα παιχνίδια της κονσόλας και δεν θα γίνεται ο διαχωρισμός που ισχύει σήμερα ανάμεσα στα κουτάτα παιχνίδια της λιανικής, τα παιχνίδια του Xbox Live Arcade και τα indie παιχνίδια στο Marketplace.

«Στο Xbox One και στο νέο Marketplace όλα θα είναι "games"», λέει ο Χάρισον, «και δεν θα υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα σε ένα RPG των 50 ωρών και σε ένα puzzle, ή σε οτιδήποτε μπορεί να σταθεί ανάμεσα στις δύο αυτές κατηγορίες.

Η αναζήτηση, οι προτάσεις, τα παιχνίδια που παίζουν οι φίλοι σας, τα παιχνίδια για τα οποία οι φίλοι σας έχουν γράψει βίντεο (σ.σ. DVR) - όλα αυτά θα υπάρχουν για να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τα παιχνίδια που θέλετε να παίξετε. Νομίζω ότι με τους τρόπους αυτούς λύνουμε και πολλά από τα ζητήματα που είχαν να αντιμετωπίσουν οι ανεξάρτητοι δημιουργοί, ειδικά όσον αφορά τον τρόπο που έως τώρα επικοινωνούσαν το παιχνίδι τους στο κοινό.

Δεν θα δίνουμε απλώς τη δυνατότητα στους δημιουργούς να βάλουν έναν κράχτη πάνω απ' το παιχνίδι τους, εφόσον κρίνουμε ότι το αξίζει, αλλά επιπλέον θα παρέχουμε τη δυνατότητα στον κάτοχο της κονσόλας να βλέπει τι παίζουν οι φίλοι του, ποια παιχνίδια είναι κορυφαία στη δική του περιοχή, στη δική του χώρα, στη δική του ήπειρο. Έτσι θα προωθούμε τα πιο ενδιαφέροντα και συναρπαστικά παιχνίδια».

κανένα σχόλιο συνδέσου ή
γίνε μέλος για να σχολιάσεις